«Θεώρησαν όλοι, ότι...» - Σε αμήχανη θέση ο Αναστασιάδης με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για το όνομά του

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θεώρησαν όλοι, ότι...» - Σε αμήχανη θέση ο Αναστασιάδης με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για το όνομά του

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 20/4 με τον τραγουδιστή να μιλάει για την οικογένειά του και για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια.

Γενικότερα βρίσκουμε τον καλλιτέχνη σε μία πολύ καλή φάση, αφού κυκλοφόρησε νέο κομμάτι και οι εμφανίσεις του σε Αθήνα και επαρχία πηγαίνουν πάρα πολύ καλά με τα μαγαζιά να γεμίζουν, όπου και αν βρεθεί.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει το προφίλ του ''cool ανθρώπου'', ωστόσο στα τόσα χρόνια καριέρας του ένα ήταν το δημοσίευμα, που προκάλεσε την οργή του, μιας και αφορούσε σε κάτι πολύ λεπτό και όπως τόνισε ο ίδιος αναληθές (δείτε εδώ τι τον ταλαιπωρεί από τα 24 του).

Το δημοσίευμα που είχε ενοχλήσει το Δήμο Αναστασιάδη

«Ήταν μία περίοδος, που πρόσεξα λίγο τη διατροφή μου, έκανα αρκετά διατροφή, έμεινα σαν πούπουλο και ναι...θεώρησαν όλοι, ότι κάνω χρήση (ουσιών) και με ενόχλησε», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου του

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αποτελούν ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με την αγάπη τους να μεγαλώνει μετά την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια με το μικρό Αρίωνα, να τους συμπληρώνει!

Μέσα από τα social media της ηθοποιού και του τραγουδιστή βλέπουμε το πόσο πολύ έχει αλλάξει ο μικρός, καθώς και όλες τις δραστηριότητες, που κάνουν οι γονείς του μαζί του, στον ελεύθερο χρόνο από το πιεσμένο τους πρόγραμμα.

Αυτή τη φορά, η Θεωνά έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση σχετικά με τα γενέθλια του Αρίωνα, ο οποίος έκλεισε τα 4 και έτσι οι γονείς του οργάνωσαν ένα φανταστικό πάρτι για να γιορτάσει μαζί με φίλους και συγγενείς (δείτε εδώ τι ενοχλεί τον Αναστασιάδη στη Θεωνά).

«Αγάπη για πάντα. 6 Απριλίου», έγραψε η Τζένη Θεωνά.