Αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι στον αέρα του Super Κατερίνα

«Μέχρι τα Σπάτα πήγα για να βρω ένα ζαχαροπλαστείο μου ζήτησε κάτι σαν προφιτερόλ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι στον αέρα του Super Κατερίνα

Της αποκαλύψεως εχθές 20/4 στο Super Κατερίνα. Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ τι δήλωσε) το πλατό γέμισε χαμόγελα αφού ο... συνεντευξιαζόμενος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς!

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Απέργης που αυτή την σεζόν τον βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, δήλωσε πως είναι τρισευτυχισμένος τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή και πορεία!

Ο Ιωάννης Απέργης θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Σχετικά με την σειρά Αυτή η νύχτα μένει αποκάλυψε: «Θα έχουμε και κάποια άσχημα μαντάντα με έναν από τους πρωταγωνιστές. Ο Πόντικας θα βρίσκεται εκεί.» ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Εγώ το κυνήγησα, παντρεύτηκα, έκανα παιδί και τώρα είναι ανακοινώσιμο, ο γιατρός μου είπε το οκ, περιμένω και δεύτερο παιδί, αγοράκι. Μέχρι τα Σπάτα πήγα για να βρω ζαχαροπλαστείο. Η γυναίκα μου (δείτε την εδώ) μου ζήτησε κάτι σαν προφιτερόλ αλλά να μην είναι και προφιτερόλ να έχει φράουλες μέσα. Τέλος πάντων, ο άνθρωπος είχε τα υλικά και μου το έφτιαξε».

"Πέντε μήνες ήταν απλήρωτα φως, νερό και τηλέφωνο"

Ο Ιωάννης Απέργης πριν από καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή...

Απλήρωτο σε έχουν αφήσει ποτέ;

Παντού. Στην εστίαση γίνονται όργια, αλλά και στο θέατρο σου λένε 20 ευρώ την παράσταση, όπου φυσικά δεν πας γιατί χαλάς την πιάτσα. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό, δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά.

Έχεις διαμαρτυρηθεί;

Δεν τσακώνομαι γενικά, φεύγω πάντα κύριος. Σε μία τελευταία μου δουλειά, που μου έφαγαν 3.000€, τους είπα «Δώστε μου ένα χιλιάρικο και δεν πειράζει. Πιείτε έναν καφέ και ο Θεός βλέπει». Το πήρα και πλήρωσα τους λογαριασμούς μου, δεν μπορούσα να το κυνηγήσω αλλιώς, δεν είχα λεφτά να βάλω δικηγόρους. Αν ποτέ γίνω «διάσημος» -όσο διάσημος μπορεί να γίνει κάποιος στην Ελλάδα- θα ήθελα να αγωνιστώ για τα νέα παιδιά, να κάνω αυτό που κάνει τώρα ο κ. Μπέζος, που φροντίζει τα πάντα για εμάς. Είμαι ευλογημένος που είμαι δίπλα του, πάω στα γυρίσματα και δεν θέλω να φύγω. Βέβαια έχω δουλέψει και με άλλους ανθρώπους που προσέχουν τους ηθοποιούς, όπως ο δάσκαλος μου Γιάννης Καλατζόπουλος και ο Αλμπέρτο Εσκενάζη.

Λένε πως «ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο απλήρωτα», το έχεις δει μπροστά σου;

Αν το έχω δει; Πέντε μήνες ήταν απλήρωτα. Απ' την οικοδομή τι να βγάλεις, πάλι καλά που ήρθε η σειρά και μου έδωσε μία ανάσα. και πάλι όμως είμαστε τσίμα-τσίμα, έρχεται και ένα παιδί... Όλο αυτό είναι άγχος, όπως για όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!