«Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες! Την κάναμε πατσαβούρα» - Απασφάλισε η Λιάνα Κανέλλη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες! Την κάναμε πατσαβούρα» - Απασφάλισε η Λιάνα Κανέλλη για την υπόθεση Γεωργούλη

Στην εκπομπή Πρόσωπο με Πρόσωπο του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Λιάνα Κανέλλη και ασπασφάλισε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά. Την καταγγελία έκανε η νομική σύμβουλος της Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά το όνομα της δεν ήθελε να βγει στην δημοσιότητα, ωστόσο, έγινε χωρίς την θέληση της. Για το λόγο αυτό λοιπόν, προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση όπου και "έσπασε" τη σιωπή της.

Για τα όσα έχουν ακουστεί λοιπόν όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφόρησε η είδηση, η Λιάνα Κανέλλη προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα. Απέναντι της την κοιτούσαν χωρίς να μιλάνε 6 άνδρες, αφού μιλούσε έξω από τα δόντια.

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Θεοποιούμε τον θύτη γιατί τον έχουμε κάνει αφορμή να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις βιασμών και να επανέλθουν στην επιφάνεια, ακόμη και αν είναι καταδικασμένοι ή δεν είναι. Κάνουμε δηλαδή τέτοια διαφήμιση στους βιαστές που τους έχουμε κάνει και ήρωες. Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα, σήμερα είναι αυτή, αύριο θα είναι κάποια άλλη, εύχομαι να μην υπάρξει άλλη, αποκλείεται είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και τις προηγούμενες που υφίστανται αυτήν την στιγμή… Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, τον Φούφουτο, το Μούμουτο, δίπλα από τον έναν και τον άλλον.

Δείτε επίσης: «Είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους» - Οι επόμενες κινήσεις της 38χρονης

Σας ικετεύω, σας πάρα παρακαλώ, ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας, οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη και στον πολιτικό λόγο να αντιμετωπίζονται κι εκεί θα ψάξετε την μορφή βίας, ως ασθενής τάξη.

«Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες. Μία τάξη που τη βλέπεις ίσα με εσένα δεν την χαρακτηρίζεις ασθενή και το λέτε με οικονομικά κριτήρια. Κι όταν πάτε στο σεξ εκεί γίνεται πυρ, γυνή και θάλασσα και ξαφνικά είναι η πιο δυνατή και είναι αυτή που σέρνει τα καράβια. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες και σεβαστείτε τες , είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος. Ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του. Καλά κάνατε και τον διαγράψατε. Αυτή που δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ήταν η γυναίκα, που ήθελε να το πάει δικαστικά και δεν μπόρεσε και την κάναμε πατσαβούρα. Μπορούμε να αλλάξουμε συζήτηση Νίκο; Σε ικετεύω» έκλεισε η Λιάνα Κανέλλη.