«Βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου! Δεν μπορούσα να ανασάνω» - Συγκλονίζει ο ηθοποιός από το Μαύρο Ρόδο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

«Θα μπορούσα να χτυπήσω άσχημα στο πεζοδρόμιο κάπου να μείνω και στον τόπο!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου! Δεν μπορούσα να ανασάνω» - Συγκλονίζει ο ηθοποιός από το Μαύρο Ρόδο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε πριν μερικές μέρες ένας ηθοποιός που συμμετέχει στην φετινή σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο, με τον ίδιο να συγκλονίζει με την περιγραφή του (δείτε εδώ την αποκάλυψη, αρχικά, που έκανε).

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τοπαλίδη, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό διευθυντή. Ο ίδιος μάλιστα το πρωί της Παρασκευής 21/4 μίλησε και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και περιέγραψε για ακόμη μια φορά όλα όσα βίωσε στη Νέα Σμύρνη την Μεγάλη Τρίτη.

Όλα όσα περιέγραψε ο Δημήτρης Τοπαλίδης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

«Τους έβλεπα να έρχονται με φόρα από τη κατηφόρα βρίζοντας, φωνάζοντας με άγριες διαθέσεις και πραγματικά απρόκλητα που λέμε και αναίτια άρχισαν να με σπρώχνουν και με πέταξαν κάτω, μετά ούτε θυμάμαι τι έγινε. Αργότερα, όταν σηκώθηκα έφτυσα αίμα το οποίο δεν με άγχωσε γιατί λέω κάποιο δόντι, κάποιο χείλος θα σκίστηκε και λοιπά… Πήγα στο αυτοκίνητο μετά και συνειδητοποιώ ότι έχω ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο, εκδορές, στο μέτωπο και στο δεξί μάτι και καλώ την αστυνομία.

Οδηγηθήκαμε στο τμήμα όλοι, όπου είχα το δικαίωμα να κάνω μήνυση επί τόπου. Ένας αστυνομικός μου είπε ότι αν κάνω μήνυση, θα κάνουν και εκείνοι και θα βρεθούμε όλοι μαζί στο κρατητήριο, πράγματα τα οποία με αποθάρρυναν να κάνω την οποιαδήποτε κίνηση.

Ήρθα σπίτι μου να ξαπλώσω, να ξεκουραστώ αλλά συνειδητοποιώ ότι πόναγα πάρα πολύ, δεν μπορούσα ούτε να καθίσω. Βρίσκω τρόπο να πάω σε ένα εφημερεύον νοσοκομείο. Είχα μελανιές στο αριστερό δάχτυλο, το αριστερό χέρι και βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου και μου έδωσαν να κάνω αξονική τομογραφία.

Πέρασα ένα πολύ άσχημο Πάσχα. Δεν μπορούσα πραγματικά ούτε να ξαπλώσω, να αλλάξω πλευρό, να ντυθώ, να βήξω, να φυσήξω την μύτη μου, ούτε να ανασάνω γενικά. Τώρα έχω αρχίσει να ανασαίνω μετά από τόσες μέρες. Μόλις χθες το βράδυ πήρα την απόφαση να το κάνω. Όταν έγινε το συμβάν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι καν αν τα χτυπήματα είναι από το πέσιμο. Δηλαδή θα μπορούσα να χτυπήσω άσχημα στο πεζοδρόμιο κάπου να μείνω και στον τόπο. Δηλαδή, το καρούμπαλο που είδα και τις εκδορές στο μέτωπό μου, τρόμαξα! Τους εξόργισε πολύ το ότι κόρναρα από το δικό τους όχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τοπαλίδης.