Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι πιστεύουν πως πήγα να "ξεπλύνω" τον Γεωργούλη με τον οποίο...»

«Δέχτηκα έναν κανιβαλισμό και πριν από την ανακοίνωση του ΣΕΗ, αναγκάστηκα να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι πιστεύουν πως πήγα να

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την ανάρτηση - ανακοίνωση που έκανε σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (δείτε την εδώ). Ο ηθοποιός και πρόεδρος ΣΕΗ κατηγορείται πως τον "ξεπλένει" μετά τα όσα έγραψε στο facebook.

Έχοντας ήδη βγει και ξεσπάσει για τα όσα του προσάπτουν, σήμερα 21/4 μίλησε με πιο ήρεμους τόνους, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Όσα είπε ο Μπιμπίλας

«Πιστεύουν κάποιοι πως εγώ πήγα να ‘’ξεπλύνω’’ τον κ. Γεωργούλη, με τον οποίο δεν έχουμε καμία φιλική επαφή, παρά μόνο συναδελφικοί. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί, έχουμε συνεργαστεί μόνο σε κάποια event που έκανε υπέρ του ΤΑΣΕΗ. Ακόμη και αυτό που είπα θεωρήθηκε μεροληψία. Δέχτηκα έναν κανιβαλισμό εναντίον του ΣΕΗ και πριν από την ανακοίνωση του ΣΕΗ, αναγκάστηκα να κάνω και εγώ μία ανακοίνωση και μίλησα για τον κανιβαλισμό εναντίον για ΣΕΗ και όχι για τον κ. Γεωργούλη. Αυτό παραποιήθηκε.

Εγώ δεν έχω καμία επαφή με τον Γεωργούλη. Να μην εμπλέκουμε το σωματείο σε κάτι που δεν έχει καταγγελία το σωματείο. Ο κόσμος πιστεύει πως το ΣΕΗ είναι δικαστήριο επειδή βοήθησε με το Metoo και ενεπλάκη καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μέλος του. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Εξοργισμένος στο Πρωινό μας

Χθες 20/4 βγήκε φανερά εκνευρισμένος και στον αέρα του ΣΚΑΙ μέσω τηλεφωνική σύνδεσης.

«Μιλάω για το σωματείο κι άρχισαν να το κανιβαλίζουν. Γιατί δεν τον διαγράφουμε κλπ. Ο κύριος Γεωργούλης έχει κατηγορηθεί στην Ευρωβουλή, δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο σωματείο για να κινηθεί. Εάν δούμε ότι υπάρξουν καταγγελίες, θα ανοίξουμε το καταστατικό και θα προχωρήσουμε αναλόγως όπως είχε γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Δεν πρέπει να κανιβαλίζουμε το σωματείο, γιατί βγήκαν πολλοί δεξιοί κυρίως κι είπαν ότι αδρανεί», ανέφερε μεταξύ άλλων φανερά ενοχλημένος.

«Αν απομονώσετε το πράγμα, νομίζετε ότι έγινε έτσι. Υπάρχει σωρεία αντιδράσεων και συγκρίνουν πράγματα ανόμοια. Δεν παίρνει έτσι το ΣΕΗ απόφαση από τη μια μέρα στην άλλη, έχει ανοίξει το πειθαρχικό; Έχει ανοίξει το συμβούλιο; Έγινε μια καταγγελία κάποια στιγμή και δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το όνομά του ειπώθηκε 4 μήνες μετά. Η ίδια είναι νομικός και θα μπορούσε να πει το όνομά του. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, οπότε φοβόντουσαν. Νομίζω ότι μια νομικός θα μπορούσε να μη φοβηθεί» είπε και αργότερα εξήγησε «Αυτό είπα, τελείωσε. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω τη γνώμη μου. Το εξήγησα. Παιδιά, είπε το όνομα 4 μήνες μετά. Η ίδια το είπε. Έχω πει κάτι, όποιος θέλει να το εκλαμβάνει έτσι, ας το εκλάβει. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, αν θέλετε ας το καταλάβετε».

Μετά από μεγάλη συζήτηση που είχε με την ομάδα του Πρωινού μας που είχε τεράστια ένταση, λέγοντας πως άλλα λέει ο ένας και άλλα καταλαβαίνει ο άλλος ανέφερε: «Η ατάκα που απομονώθηκε με τον κύριο Γλασκωβίτη ήταν μία μόνο κι είχε πίσω της ολόκληρη συζήτηση. Αν θέλετε να την απομονώσετε όπως κάνουν κι οι άλλοι για να με χτυπήσουν, δεν με νοιάζει. Δεν θα συζητήσω κάτι περισσότερο. Τον ισχυρισμό που λένε ότι στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ απαράδεκτο»