Λουκία Παπαδάκη: «Η Κύρα θα κάνει...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το τέλος του Μαύρου Ρόδου

«Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Λουκία Παπαδάκη: «Η Κύρα θα κάνει...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το τέλος του Μαύρου Ρόδου

Το πρωί της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Λουκία Παπαδάκη. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη, που πρόσφατα έκανε "καυτά" spoilers για την δραματική σειρά, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ με ποιον μπλέκει) μίλησε για την εξέλιξη της σειράς, αλλά ξεκαθάρισε και για τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη για το τέλος του Μαύρου Ρόδου

«Στο Μαύρο Ρόδο ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε φίλοι από τη σχολή. Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία. Θέλω να λένε για το Μαύρο Ρόδο τι κρίμα που τέλειωσε, παρά “πάλι αυτό το πράγμα μπροστά μας”. Είμαι υπερήφανη που πάρθηκε αυτή η απόφαση γιατί πραγματικά είναι μια αγαπημένη σειρά. Θα ήταν κρίμα να θολώσει και να θαμπώσει. Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της», ανέφερε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

«Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ζηλεύω. Ο έρωτας πρέπει να μας πάει παραπέρα, όχι παραπίσω. Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρόνων. Το ότι δεν έγινε γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μετά. Είμαι μια μητέρα, που έκανε τον γιο της ανεξάρτητο. Δεν ονειρεύτηκα ότι θα έχω την ίδια επιδερμίδα που είχα στα 25. Από τη Λάμψη θέλω να κρατήσω τα καλύτερα», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.