Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα "τσακίσει" το τεκνό» - Ασύλληπτο spoiler από την Λουκία Παπαδάκη

Βρέθηκε στην εκπομπή Έλεος και έκανε πολλές αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος του MEGA, βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη την οποία φέτος την βλέπουμε να παίζει στο Μαύρο Ρόδο. Στην σειρά υποδύεται την μητέρα της Αγγελικής, την οποία σκότωσε ο Βίκος που ήθελε κανονικά να πεθάνει Πέτρος, και τώρα προσπαθεί να προστατεύσει την εγγονή της που τα έχει με το δολοφόνο της μητέρας της (θα μείνει ωστόσο έγκυος).

Στην εκπομπή λοιπόν, έκανε και διάφορα spoilers για την εξέλιξη της σειράς με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά γέλια στο πλευρά τόσο από πλευράς της όσο και από πλευράς των παρουσιαστών.

Το spoiler για το Μαύρο Ρόδο δια στόματος Λουκίας Παπαδάκη

«Πρέπει να ξέρει και ο κόσμος που μας ακούει, πρέπει να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει πρώτα από όλα, να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία», είπε αρχικά για την συμμετοχή της στο Μαύρο Ρόδο, η Λουκία Παπαδάκη.

Στην συνέχεια έπειτα από ερώτηση του Ηλία Ψινάκη για το ποια είναι η σειρά, θέλησε να δώσει και ένα μικρό αλλά πολύ δυνατό spoiler για την εξέλιξη της «Η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό, δεν το έχει ακόμη. Κάποια στιγμή θα τσακιστεί ο τεκνός», είπε και συνέχισε «Πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον γιατί δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά εξαιτίας της εκπομπής θα είναι».

Δείτε επίσης: Χαμός στο Μαύρο Ρόδο - Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

«Είναι ευτυχές γιατί το Μαύρο Ρόδο και γενικότερα αυτή η σεζόν που διανύουμε η τηλεοπτική, ήρθε μετά από 2μιση χρόνια εξορίας, λόγω πανδημίας. που ναι μεν κάναμε τηλεόραση αλλά ήταν πολύ δειλά», σχολίασε.

Η σχέση της με τον Λεωνίδα Κακούρη

Η Αννίτα Πάνια στην συνέχεια θέλησε να της κάνει μια ερώτηση για την σειρά και για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κακούρη με τον οποίο συνεργάζονται στο Μαύρο Ρόδο.

«Στην Λάμψη με τον Λεωνίδα Κακούρη ήμασταν παντρεμένοι, ζευγάρι. Ήταν ο μικρός γιος του Γιάγκου και τώρα είμαι πεθερά του και έχουμε γελάσει απίστευτα», της απάντησε με χιούμορ.