Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μαζί σε αυτή...» - Το νέο επαγγελματκό της βήμα στην τηλεόραση

Σε ποια εκπομπή θα είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μαζί σε αυτή...» - Το νέο επαγγελματκό της βήμα στην τηλεόραση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι παράδειγμα για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της κοινωνίας μας, διότι μετά την επίθεση που είχε δεχτεί, στο παρελθόν και τις χειρουργικές επεμβάσεις που υπέστη, προσπαθεί σε καθημερινή βάση, να μην το βάζει κάτω.

Η ίδια, αποφάσισε ότι θέλει να κάνει ασχοληθεί και με τον χώρο της τηλεόρασης, μετά την ενασχόληση της με τα podcasts και σήμερα το απόγευμα (21/4) Παρασκευή, θα την απολαύσουμε στην θέση παρουσιάστριας, στον ΑΝΤ1 καθώς έχει αναλάβει μια στήλη, για περιπτώσεις, σαν την δική της.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχίλα: «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» - Οι σοκαριστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μέσα από το "Πρωινό", προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή του «Ζήσε αλλιώς» που θα απολαμβάνουμε από εδώ και στο εξής της Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Απόσπασμα από την εμφάνιση της Παλισπύρου στο «Ζήσε αλλιώς»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία θα αναλάβει να φέρνει στο φως ιστορίες ανθρώπων που έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Η πρώτη καλεσμένη της, είναι η Ποθητή Κυνηγοπούλου, η οποία πριν από λίγο καιρό προσπαθώντας να καθίσει στο κάθισμά του αυτοκινήτου της, σταμάτησε να αιματώνεται ο νωτιαίος μυελός , με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να κινήται με αναπηρικό αμαξίδιο.

«Μαζί σε αυτή τη στήλη θα συζητάμε με ανθρώπους που έχουν βιώσει κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή τους και θα μας λένε μικρά μυστικά και τρόπους που μπόρεσαν να το διαχειριστούν και να το ξεπεράσουν», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλαιοσπύρου με την μικρή νοσηλεύτρια

Σε πρόσφατο συνέδριο που βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε συναντήσει μια από τις πολλές νοσηλεύτριες, η οποία την πρόσεχε και της είχε σταθεί περισσότερο από τον οποιονδήποτε και έτσι έκανε μι ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την ευγνωμονήσει έστω και λίγο.

«Αυτό το μικρό κορίτσι, ως νοσηλεύτρια, με φρόντισε όταν νοσηλευόμουν. Έμπαινε στο δωμάτιο μου και με έβλεπε να κλαίω να είναι ένα χάλι και μου φώναζε: «πρέπει να παλέψεις, πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου, να δώσεις μια και να σηκωθείς, μπορείς να το κάνεις», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου με την μικρή νοσηλεύτρια