Ανατριχίλα: «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» - Οι σοκαριστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η ιατρική μέθοδος που ακολουθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram διατηρεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία αρκετά συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μηνύματα αλλά και από αναρτήσεις (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα γενέθλιά της στα μπουζούκια).

Αυτή τη φορά, λοιπόν και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης 6/4 πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες των ακολούθων της.

Η ιατρική μέθοδος που ακολουθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα λοιπόν μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό τονίζοντας πως ακολούθησε μία δύσκολη ιατρική μέθοδο για να αποκαταστήσει το δέρμα στο λαιμό της. Την ίδια στιγμή, μοιράστηκε και κάποιες σοκαριστικές φωτογραφίες από την πλάτη της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι "ευαίσθητος" να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ιατρική μέθοδος που ακολουθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου 

«Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε...», έγραψε σε ένα άλλο.

Η μέθοδος που ακολουθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου 

Συγκλονίζουν τα βίντεο με το πως φτιάχνονται οι μάσκες της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι μια γυναίκα είδωλο για τον γυναικείο πληθυσμό, με τα όσα έχει περάσει και στέκεται στα πόδια της χωρίς να διστάζει να παλέψει σε καθημερινή βάση και να μας δείξει τις σημαίνει θέληση και υπομονή.

Για άλλη μια φορά έδειξε την ψυχική δύναμη που έχει και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στον πορσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας αυτή την φορά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται οι ειδικές μάσκες για το πρόσωπο της.

Πλέον η podcaster, που είχε καλεσμένη της Έλενα Κρεμλίδου πριν από λίγο καιρό και την σόκαρε με τα όσα της αποκάλυψε (δείτε εδώ τι είπε), έχει περάσει τον μεγάλο κίνδυνο και τις επίπονες διαδικασίες και απολαμβάνει την κάθε της ημέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της αλλά λύνει και απορίες που ενδεχομένως έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Αυτή τη φορά ανέβασε βίντεο με την διαδικασία που δημιουργούν την ειδική μάσκα για το πρόσωπό της.