Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απίστευτη γκάφα! Η ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου και κατέβηκε άμεσα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με επίσημο τρόπο ενημερώθηκε το κοινό για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα αναρτήθηκε στις επίσημες σελίδες του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου βίντεο από τις εκπλήξεις.

Η ανάρτηση προκάλεσε επικό τρολάρισμα και σχολιάστηκε ακόμα και από τον τέως υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος ανέφερε πως και ο ίδιος πήγαινε σε γενέθλια αλλά δεν εκδιδόταν ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών.

Η επίσημη ανάρτηση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«O Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρονια πολλά στο πιάνο αλλά και αλλά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό», γράφει.

Η ανάρτηση - ενημέρωση αυτή δεν σχολιάστηκε μόνο χιουμοριστικά αλλά και αρνητικά. Αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν πως γίνεται κακή χρήση των επίσημων λογαριασμών του υφυπουργείου, ενώ σχολίασαν πως γίνεται ροπή προς το Lifestyle περιεχόμενο.

Μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε άμεσα από τα social media του υφυπουργείου!

Δείτε επίσης: «Συγγνώμη...» - Η αντίδραση του Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για το σχόλιο της μητέρα της Μακρυπούλια στο Instagram

Η ανάρτηση που έκανε στο δικό του προφίλ

«Παρευρέθηκα χθες βράδυ στα γενέθλια του αγαπημένου φίλου και προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.
Του επιφύλαξα μάλιστα και μια ιδιαίτερη έκπληξη τραγουδώντας του τα χρονια πολλά.
Στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενοί συνεργάτες και φίλοι.
Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που μας χάρισαν για λίγο. Νικόλα μου χρόνια πολλά»