«Γλυκιά μου αγαπημένη...» - Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην Ζήνα Κουτσελίνη για τα γενέθλιά της 

Το σχόλιο για την ανανέωση του συμβολαίου της με το STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γλυκιά μου αγαπημένη...» - Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην Ζήνα Κουτσελίνη για τα γενέθλιά της 

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το STAR (δείτε εδώ τι είχε πει για το τηλεοπτικό της μέλλον) για αυτό και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 21/4 μέσα από την εκπομπή της να την συγχαρεί αλλά και να της στείλει τις πιο θερμές ευχές της για τα γενέθλιά της.

Πέρα από φίλες, οι δύο όμορφες παρουσιάστριες ήταν και για πολλά χρόνια συνεργάτιδες και οι επαφές που διατηρούν είναι κάτι παραπάνω από καλές. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη χαίρεται με την χαρά και την επιτυχία της Ζήνας Κουτσελίνη για αυτό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην Ζήνα Κουτσελίνη για τα γενέθλιά της

«Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου αγαπημένη! Να είσαι ευτυχισμένη και πάντα τις ημέρες της γιορτής σου, όχι να υπογράφεις συμβόλαια αλλά να κάνεις καλές συμφωνίες και να περνάς όμορφα! Συμφωνίες, όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και γενικότερα», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της σημερινής της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη.

Η ανακοίνωση του STAR για την ανανέωση του συμβολαίου της Ζήνας Κουτσελίνη

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά για την επιτυχημένη κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με περίσσιο ζήλο, επαγγελματισμό, αγάπη, πάθος.

Η δυναμική παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της εκπομπής, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού. Οι τηλεθεατές όλων των ηλικιών την έχουν ξεχωρίσει γιατί μιλάει στη δική τους γλώσσα, προβάλλοντας αξεπέραστη επαγγελματική εμπειρία και βαθιά ενσυναίσθηση.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού, τους κοινούς στόχους αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».