«Είμαι ευτυχισμένη! Είμαι...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Ράπτη για τον νέο της σύντροφο

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι ευτυχισμένη! Είμαι...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Ράπτη για τον νέο της σύντροφο

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Έλενα Ράπτη. Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης μίλησε μέσα σε όλα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η απάντηση της Έλενας Ράπτη για την προσωπική της ζωή

Μάλιστα, η γνωστή βουλευτής δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, μιας και πριν μερικές ώρες ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε μια φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά του την πολιτικό από τις διακοπές τους στη Μύκονο, γιορτάζοντας έτσι τον ένα χρόνο που είναι ζευγάρι.

«Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη», αρκέστηκε να πει η Έλενα Ράπτη -δείτε εδώ κι ένα κοινό βίντεο του ζευγαριού.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Έλενας Ράπτη, Γιάννης Μπρατάκος

Όπως αναγράφεται στην Βικιπαίδεια, ο Γιάννης Μπρατάκος, είναι Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος και στέλεχος επιχειρήσεων, που υπηρετεί ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, διατελεί και ως Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιούλιο του 2019.

Διατέλεσε ως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Γενικός Γραμματέας στον Πρωθυπουργό, και ως Αντιπρόεδρος από το 2017 έως το 2021. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, από το 2006.

Ο Γιάννης Μπράτακος, γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Είναι γιος του πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Άγγελου Μπρατάκου.

Σπούδασε Μηχανική Παραγωγή και Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι στη Μεγάλη Βρετανία. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη Πολιτική Οικονομία στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Λονδίνου (London School of Economics), λαμβάνοντας μεταπτυχιακό δίπλωμα (MS) το 1995.

Εργάστηκε στην εταιρεία λογισμικού SAP από το 1995 έως το 1999. Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Πληροφορικής "DD SYNERGY" από το 1999, στην οποία διετέλεσε ως διευθύνων σύμβουλος, από το 1999 έως το 2021. Επιπρόσθετα, διατέλεσε ως μη-εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της συμβουλευτικής εταιρείας "CAPE CONSULTING".

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Εταιρείας Ανάπτυξης & Προόδου του ΕΒΕΑ, μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων για την επίτευξη των στόχων της αναθεωρημένης Στρατηγικής της Λισσαβόνας και εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Επιτροπή Πληροφορικής & Επικοινωνίας Νέων Τεχνολογιών της EUROCOMMERCE.

Τον Ιανουάριο του 2019, ύστερα από απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέλαβε ως Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας. Τον Ιούλιο του 2019, ανέλαβε Γενικός Διευθυντής των Υπηρεσιών της Νέας Δημοκρατίας.

Ανέλαβε ύστερα από ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στις 5 Αυγούστου 2022, ύστερα από την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, από το αξίωμα. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, ορκίστηκε ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.