Ερωτευμένη στα στενά της Μυκόνου η Έλενα Ράπτη - Βίντεο από τις τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο

Τους "τσάκωσαν" μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ερωτευμένη στα στενά της Μυκόνου η Έλενα Ράπτη - Βίντεο από τις τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο

Η Έλενα Ράπτη, αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Λούκα Γιώρκα (ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί με την κοπέλα του) αποφάσισε να φτιάξει ξανά την ζωή της, καθώς βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Γιάννη Μπρατάκου, με την σχέση τους να μετρά λίγους μήνες. Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν προσπαθεί και να κρυφτεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα ευχάριστα διέρρευσαν.

Το ζευγάρι, λοιπόν, πέρασε μαζί τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο και η κάμερα του Mykonos Live Tv σύμφωνα με το Happy Day, τους εντόπισε εκεί και τους απαθανάτισε την ώρα που περπατούσαν μαζί στα στενά, συνομιλούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

Διαβάστε επίσης: Κατάξανθη με ίδιο χαμόγελο - Η συγκλονιστική ομοιότητα της Έλενας Ράπτη με τη μητέρα της

Βίντεο από την έξοδο της Έλενας Ράπτη με τον νέο της σύντροφο στη Μύκονο

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Όπως αναγράφεται στην Βικιπαίδεια, ο Γιάννης Μπρατάκος, είναι Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος και στέλεχος επιχειρήσεων, που υπηρετεί ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, διατελεί και ως Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιούλιο του 2019.

Διατέλεσε ως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Γενικός Γραμματέας στον Πρωθυπουργό, και ως Αντιπρόεδρος από το 2017 έως το 2021. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, από το 2006.

Ο Γιάννης Μπράτακος, γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Είναι γιος του πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Άγγελου Μπρατάκου.

Σπούδασε Μηχανική Παραγωγή και Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι στη Μεγάλη Βρετανία. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη Πολιτική Οικονομία στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Λονδίνου (London School of Economics), λαμβάνοντας μεταπτυχιακό δίπλωμα (MS) το 1995.

Εργάστηκε στην εταιρεία λογισμικού SAP από το 1995 έως το 1999. Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Πληροφορικής "DD SYNERGY" από το 1999, στην οποία διετέλεσε ως διευθύνων σύμβουλος, από το 1999 έως το 2021. Επιπρόσθετα, διατέλεσε ως μη-εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της συμβουλευτικής εταιρείας "CAPE CONSULTING".

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Εταιρείας Ανάπτυξης & Προόδου του ΕΒΕΑ, μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων για την επίτευξη των στόχων της αναθεωρημένης Στρατηγικής της Λισσαβόνας και εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Επιτροπή Πληροφορικής & Επικοινωνίας Νέων Τεχνολογιών της EUROCOMMERCE.

Τον Ιανουάριο του 2019, ύστερα από απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέλαβε ως Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας. Τον Ιούλιο του 2019, ανέλαβε Γενικός Διευθυντής των Υπηρεσιών της Νέας Δημοκρατίας.

Ανέλαβε ύστερα από ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στις 5 Αυγούστου 2022, ύστερα από την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, από το αξίωμα. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, ορκίστηκε ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.