Κατάξανθη με ίδιο χαμόγελο - Η συγκλονιστική ομοιότητα της Έλενας Ράπτη με τη μητέρα της

Τρομάξαμε να τις ξεχωρίσουμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Ράπτη είναι ένα πρόσωπο, που βλέπουμε να απασχολεί τη δημοσιότητα κυρίως μέσα από τη δράση της στην πολιτική, ωστόσο και τα προσωπικά της είναι ένα κομμάτι, που έχει διαρρεύσει και βλέπουμε να απασχολεί τον κόσμο.

Θα πρέπει ωστόσο να πούμε, πως η ίδια σε δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις, που κάνει δεν επικεντρώνεται στο κομμάτι της ζωής της, αλλά κυρίως σε όσα έχει αναλάβει στο κομμάτι της πολιτικής.

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως θα αντιληφθούμε αν κάποιος «αγγίξει» ερωτικά ένα παιδί, με αφορμή τα δεκάδες σοκαριστικά περιστατικά που συγκλονίζουν την κοινωνία:

«Αρχικά από την αλλαγή συμπεριφοράς. Πρέπει να γνωρίζει το παιδί ότι κανένας δεν πρέπει να αγγίζει το παιδί στο εσώρουχό του. Αυτός είναι ο κανόνας του εσώρουχου. Και πολλές περιπτώσεις προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Η ενημέρωση πρέπει να γίνει από την ηλικία των 4 ετών. Ο δράστης στοχεύει σε αυτές τις ηλικίες που δεν είναι ξεκάθαρο το σωστό και το λάθος.

Εάν κάτι συμβεί, πρέπει να μιλήσει άμεσα σε κάποιον μεγαλύτερο άνθρωπο που εμπιστεύεται. Δύο στα 100 παιδιά που βιώνουν την σεξουαλική κακοποίηση βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν τη σιωπή τους.

Στα σχολεία έχουν εγκριθεί δύο προγράμματα και με το οπτικό υλικό μπορούν να διδάσκονται πώς πρέπει να προσέχουν. Πρέπει να μάθουν τη διαφορά του δώρου με τη δωροδοκία. Συνήθως οι δράστες δίνουν ένα δώρο με ανταλλάγματα. Υπάρχει ηλεκτρονική σελίδα, 1sta5.gr στο οποίο μπορούν να ενημερωθούν», είχε τονίσει η Έλενα Ράπτη.

Οι ευχές της Έλενας Ράπτη για τη γιορτή της μητέρας της

Σε ότι αφορά τη ζωή της πολιτικού έξω από το επάγγελμα της, έχει γίνει γνωστό, πως είναι πολύ καλά (δείτε εδώ τον νέο της έρωτα μετά το διαζύγιό της) και μάλιστα μέσα από αναρτήσεις της στο instagram φαίνεται ευτυχισμένη.

Πρόσφατα ανήρτησε και μία φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της - με αφορμή τη γιορτή της - χαμογελώντας στο πλάι της, με την ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες να είναι συγκλονιστκή.

«Χρόνια πολλά μαμά! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!», έγραψε η Έλενα Ράπτη στην ανάρτησή της.

Έλενα Ράπτη - μητέρα
Έλενα Ράπτη - instagram