Ζέτα Μακρυπούλια: «Πως γίναμε έτσι;» - Η αποκάλυψη της στον αέρα του "Καλό Μεσημεράκι"

«Φιλάκια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: «Πως γίναμε έτσι;» - Η αποκάλυψη της στον αέρα του

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημέρακι» μετά την καθυστέρηση των 10 λεπτών για την έναρξη της εκπομπής (δείτε εδώ τον λόγο) η Βάνια για άλλη μια φορά αφηγήθηκε ένα περιστατικό από την φαντασμαγορική της ζωή.

Στην συνέχεια, όμως, η Βάνια πήρε τηλέφωνο την καλύτερη της φίλη, την Ζέτα Μακρυπούλια και τα είπαν όλοι μαζί, γελώντας.

Η συνομιλία των Μουτσινά, Μακρυπούλια και Βάνια

«Σας ευχαριστώ παιδιά. Το τηλέφωνο θα το σηκώνω πάντα στη Ματίνα απλά παρουσιάζω κι εγώ μια εκπομπή παιδιά. Νικόλα μου, που είστε ρε παιδιά; Πως γίναμε έτσι; Mε ακούς αγαπούλα μου; Έχω γενική, μη μου κάνεις τέτοια. Για μένα είναι σαν να έχω σήμερα πρεμιέρα. Ευχαριστώ Νικόλα μου, σας αγαπώ. Φιλάκια» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για τον ΑΝΤ1

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου, οι προτάσεις που είχε για μυθοπλασία, αλλά και η θεατρική παράσταση που θα συμμετάσχει και κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: «Συγγνώμη...» - Η αντίδραση του Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για το σχόλιο της μητέρα της Μακρυπούλια στο Instagram

«Είμαστε έτοιμοι σχεδόν να ξεκινήσουμε. περάσαμε πάρα πολλά όπως ξέρετε, αλλά ευτυχώς άνοιξε το θέατρο και το άλλο Σάββατο έχουμε πρεμιέρα. Τώρα κάνουμε κάποιες πρόβες», ξεκίνησε να λέει η Ζέτα Μακρυπούλια αναφερόμενη στην θεατρική παράσταση.

«Τηλεοπτικά δεν έχω να σας πω ακόμα κάτι, κοντεύει. Τα γυρίσματα για το φετινό Rouk Zouk τελειώσανε. Ολοκληρώσαμε λίγο νωρίτερα φέτος, η προβολή των επεισοδίων θα τελειώσει τέλος Ιουνίου. Ναι, δεν μπορεί να γίνει - το traitors - γιατί θα έχω παραστάσεις», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.