Το αποκάλυψε με μία φωτογραφία του σώματος της - Το αυτόανοσο που ταλαιπωρεί τη Γιάννα Τερζή

Το γνωρίζετε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
yiannaterzi - instagram
yiannaterzi - instagram

Η Γιάννα Τερζή είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram συγκεκριμένα βλέπουμε να κάνει εξομολογήσεις για ευχάριστα αλλά και λιγότερα ευχάριστα ζητήματα, που αφορούν στη ζωή της.

Ένα από αυτά λοιπόν, ήταν το story, που έκανε την Πέμπτη 20/4 με την ίδια να φωτογραφίζει τα πόδια της θέλοντας έτσι να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, λίγο μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας της, που την ταλαιπωρεί, πως έχει και ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, η τραγουδίστρια δείχνει τα κόκκινα σημάδια στα πόδια της και αποκαλύπτει, πως έχει κνίδωση.

Η αποκάλυψη της Γιάννας Τερζή για το αυτόανοσο νόσημά της

«Τα αυτοάνοσα τα ξέρετε; Ε αυτό. #κνίδωση», έγραψε η Γιάννα Τερζή.

Αυτοάνοσο - Τερζή

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη μάχη που δίνει και με τα κιλά της

Μια από καρδιάς εξομολόγηση έκανε η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν αποφάσισε να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της. Συγκεκριμένα, αναρτώντας μια φωτογραφία της με εσώρουχα μέσα από το σπίτι της, πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, όσον αφορά το βάρος.

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννα Τερζή μάχη με τα κιλά λόγω υποθυροειδισμού

Πηγή φωτογραφίας: yiannaterzi - instagram