«Πέμπτη πέθανε και...» - Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ψυχράμη για το θάνατο του πατέρα της

Πολύ δύσκολο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πέμπτη πέθανε και...» - Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ψυχράμη για το θάνατο του πατέρα της

Την Παρασκευή 21/4 η Αντιγόνη Ψυχράμη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με την ηθοποιό να μιλάει για τη δουλειά της, την οικογένεια και τα παιδιά αλλά και δυσκολίες, που έχει ζήσει (δείτε εδώ γιατί επισκέφτηκε παιδοψυχολόγο με τον Μακαλιά).

Η ηθοποιός μίλησε πολύ ειλικρινά και μάλιστα συγκλονιστικό ήταν το σημείο, που η ίδια αποκάλυψε τη μεγαλύτερη δυσκολία, που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά και στο χώρο του θεάτρου.

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για το θάνατο του πατέρα της

«Λοιπόν, είχα μία δύσκολη στιγμή, το 12', όταν είχα χάσει τον πατέρα μου, Πέμπτη πέθανε και Πέμπτη πήγα να παίξω στο θέατρο, που είχε και μέσα επικήδειους κλπ, ήταν νομίζω η πιο δύσκολη στιγμή της δουλειάς», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η αποκάλυψη του Μακαλιά για την σύζυγο του, Αντιγόνη

Το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο παρουσιαστής του OPEN μίλησε στην κάμερα του ALPHA, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε σε μια πιθανή συνεργασία με την σύζυγο του Αντιγόνη Ψυχράμη σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά έκανε λόγο και για το τηλεοπτικό του μέλλον, με τις μέχρι τώρα συζητήσεις.

«Σίγουρα θα ήμασταν αυτό το ζευγάρι που θα χώριζε στον αέρα. Είμαστε εκρηκτικοί, μας αρέσει να κάνουμε μαζί πράγματα, πάρα πολύ, αλλά να τσακωνόμαστε επίσης», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Μέχρι τον Ιούνιο είμαι στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα θέλω για του χρόνου, ούτε αν με θέλουν για του χρόνου και ποιοι με θέλουν. Οπότε, ούτε πρόταση έχω δεχτεί, κάποια συγκεκριμένη, ούτε από την εκπομπή που βρίσκομαι, ούτε από άλλη εκπομπή».