Δημήτρης Τοπαλίδης: «Έβλεπα άσφαλτο και δεχόμουν χτυπήματα!» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ξυλοδαρμό του

Δεν ήταν γύρισμα για την σειρά του Mega!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/4) στην ενημερωτική εκπομπή «Live News» προβλήθηκαν ο δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Τοπαλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» αναφέρθηκε στην επίθεση ξυλοδαρμού, που δέχτηκε πριν από μερικά 24ωρα.

Καθώς γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο, 100 μέτρα μόλις μακριά από το διαμέρισμά του, βρήκε μπροστά του ένα φορτηγό μετακόμισης σταθμευμένο μέσα στη μέση του δρόμου. Ο ηθοποιός βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Ανέβηκε στο φορτηγό και κόρναρε. Αμέσως, ήρθαν δύο άντρες, με τον ίδιο να βρίσκεται πεσμένος στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος από τα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πρωταγωνιστής από το Μαύρο Ρόδο - «Πονούσα αφόρητα παντού, στα πόδια, το κεφάλι, τα πλευρά»

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Τοπαλίδη μετά τον ξυλοδαρμό του

«Είμαι κάπως καλύτερα, έχω βρει τα πατήματά μου» είπε για την κατάστασή του. Δεν βιαζόμουν να πάω στο σπίτι μου, γιατί είναι στα 80 με 100 μέτρα βρίσκεται το σπίτι μου, κάθισα υπομονετικά ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν κανείς στο φορτηγό. Ήταν πάνω από 10λεπτο που περίμενα. Πέρασαν πάνω από πέντε λεπτά από το πρώτο κορνάρισμα. Δεν είχα ούτε εκνευρισμό. Μετά τη δεύτερη κόρνα όταν ήρθαν κατά πάνω μου βρίζοντας», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

«Από την ώρα που κόρναρα μία φορά από το φορτηγό τους πέρασαν άλλα πέντε λεπτά από το δεύτερο κορνάρισμα. Βρέθηκα ξαφνικά κάτω στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, ήμουν κάτω, έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα. Στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, άπλωσα το αριστερό μου χέρι και γαντζώθηκα από τον έναν άντρα, σε κάποιο σημείο που είχε πόνο και συνειδητοποίησα ότι άλλος τον τράβαγε από εμένα», τόνισε.