Survivor all star: Η Λελέ με ράστα και μακρύ κίτρινο φόρεμα & ο Ρόκκος ξυπόλυτος πάνω σε γέφυρα - Πρώτες φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lelegofa - instagram
lelegofa - instagram

Ο Στέλιος Ρόκκος άφησε για λίγες ημέρες την Ελλάδα και μαζί με τη σύντροφο του Λελέ, πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο μιας και ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης του Survivor All star.

Τα κομμάτια, που θα ερμηνεύσει ο Ρόκκος θα ξεσηκώσουν τόσο τους παίκτες, όσο και το κοινό, που θα παρακολουθήσει το επεισόδιο της Κυριακής (30/4), με τον ίδιο να έχει πολύ καλή διάθεση για όσα θα ζήσει στο stage του νησιού.

Την Παρασκευή 21/4 η Λελέ έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο instagam ποζάροντας μαζί με τον Ρόκκο σε όμορφα σημεία του νησιού με τους δύο να χαμογελούν λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή (δείτε εδώ όσα είχε πει ο Ρόκκος για το ζήτημα αυτό).

Οι πρώτες φωτογραφίες του Στέλιου Ρόκκου και της συντρόφου του από τον Άγιο Δομίνικο

Oι αποκαλύψεις του Ρόκκου για το πάρτι της ένωσης

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι ρεπόρτερ τον Στέλιο Ρόκκο, λίγα λεπτά πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο με την αγαπημένη του Λελέ.

Το επεισόδιο που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές με το Ρόκκο στο all star θα προβληθεί την Κυριακή 23/4, μέσα από την συχνότητα φυσικά του ΣΚΑΙ.

«Η πρόταση για το Survivor ταίριαξε με τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε look και ταιριάζει πολύ με το νησί και το βρήκα πολύ καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που το κεφάλι της να μην είναι παράξενο.

Φέτος δεν παρακολουθώ καθόλου ή πολύ λίγο Survivor, αλλά τα χρόνια της καραντίνας πολύ γιατί κάνω κάποια πράγματα που δεν με αφήνουν να το παρακολουθήσω. Έχω αγαπημένο παίκτη αλλά δεν μπορώ να το πω γιατί θα επηρεάσω κόσμο. Δεν θα μείνουμε πολύ στον Άγιο Δομίνικο, γιατί έχω να πάω Θεσσαλονίκη που ετοιμάζω εμφανίσεις.

Ουσιαστικά, μία μέρα που θα μας ξεναγήσουν και μία για το γύρισμα» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.