«Είχα πλαντάξει στο κλάμα» - Η αντίδραση του Τσουρού με την αποχώρηση του Νίνο από το Fame story

Πήγε πολλά χρόνια πίσω

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχα πλαντάξει στο κλάμα» - Η αντίδραση του Τσουρού με την αποχώρηση του Νίνο από το Fame story

Την Παρασκευή 21/4 στο Mega Kαλημέρα προβλήθηκαν δηλώσεις του Νίνο από νυχτερινή του έξοδο με το πάνελ να κάνει σχόλια για τον τραγουδιστή, όχι για την προσωπική του ζωή, που είναι στα φώτα αυτή την περίοδο, αλλά για τη συμμετοχή του στο Fame story.

Ανάμεσα λοιπόν στα σχόλια, που ξεχώρισαν ήταν η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού, ο οποίος εξήγησε, όχι μόνο πως έβλεπε το Fame story, αλλά και πως έκλαψε πολύ όταν ο Νίνο είχε αποχωρήσει από το μουσικό ριάλιτι.

Το πάνελ όσο να ΄ναι έμεινε άφωνο, ωστόσο πολύ γρήγορα ξέσπασε σε γέλια πειράζοντας με σχόλια τον δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του ήταν ανοιχτός στο χιούμορ (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Νίνο για τη δολοφονική επίθεση, που υπέστη).

Η αδυναμία του Κώστα Τσουρού για το Νίνο

«Είχα πλαντάξει στο κλάμα, δεν είχα στενοχωρηθεί απλά. Ήμουν πολύ συναισθηματικά δεμένος με αυτό, που έβλεπα και είχα στενοχωρηθεί όταν έφυγε. Εγώ ήμουν στο πανεπιστήμιο δυστυχώς, ήμουν πιο μεγάλος. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, παίρναμε ο ένας τον άλλον και κλαίγαμε», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίνο για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν

Γεγονός είναι η σχέση του Νίνο με την Ζόζεφιν. Ο τραγουδιστής χρόνια μετά το διαζύγιο του από την πρώτην σύζυγό του που είναι σε σχέση με πολύ γνωστό ηθοποιό, βρήκε και πάλι τον έρωτα και μάλιστα είναι πολύ καλά στα προσωπικά του.

Το ζευγάρι που έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μπορεί να μην κρύβει πως είναι μαζί, ωστόσο, θέλει να αποφύγει τους σχολιασμούς και γενικά την έκθεση της σχέσης του.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Νίνο στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε για τη σχέση του με την Ζόζεφιν.

«Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά... Αυτό... Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο - έκπληξη», δήλωσε ο Νίνο.