Ξημέρωσε δύσκολη ημέρα για την Καίτη Φίνου - Η σπαρακτική ανάρτησή της στο instagram

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Παρασκευή 21/4 για την Καίτη Φίνου, η οποία μοιράστηκε τα συναισθήματά της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram και μάλιστα είναι πολύ ενεργή.

Η ηθοποιός, όσο και να θέλει δε μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της την ημέρα εκείνη, που έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης, καθώς οι δύο είχαν μία ιδιαίτερη επαφή, ακόμα και τα χρόνια μετά τη λήξη της σχέσης τους!

6 χρόνια λοιπόν έχουν περάσει από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός, κωμικός ηθοποιός με τη Φίνου να τον μνημονεύει μέσα από μερικά λόγια καρδιάς και κάποιες από κοινού φωτογραφίες τους (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα οστά του ηθοποιού).

Οι αναρτήσεις της Καίτης Φίνου για το θάνατο του Στάθη Ψάλτη

«6 χρόνια Στάθη μας...Και νιώθω πως έφυγες χθες. Κι άλλες στιγμές πως υπάρχεις κάπου εκεί έξω και μας κάνεις πλάκα. Κι άλλες στιγμές νομίζω πως έχουν περάσει δεκαετίες που έφυγες», έγραψε η Καίτη Φίνου.

Φίνου για Ψάλτη
Καίτη Φίνου για Ψάλτη

Ο πραγματικός λόγος που η Φίνου δεν παντρεύτηκε με τον Ψάλτη

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για την οικογένεια της (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλου για τον Στάθη Ψάλτη.

«Όταν χώρισα με τον Στάθη και μετά επέμενε ο Στάθης να είμαστε μαζί σε μια ταινία. Με είχαν βρίσει τότε επειδή τον είχα χωρίσει. Ήταν να παντρευτούμε με τον Στάθη στις 24 Φεβρουαρίου. Έχω πάει στο Κολωνάκι να κάνω πρόβα για το νυφικό, γυρίζω σπίτι και βλέπω εκεί τον μάνατζερ του Στάθη, ο οποίος μου λέει ότι με περιμένει στο δωμάτιο ο Στάθης.

Εκεί ο Στάθης μου λέει ότι τελικά δεν θα παντρευτούμε. Η μητέρα μου ήταν στα τελευταία της, της το είχα πει και έψαχνε τι θα φορέσει. Αυτό ήταν 1,5 μήνα πριν τον γάμο. Μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και τότε δεν ήταν γρήγορα τα διαζύγια», είχε πει η Καίτη Φίνου.