Έσβησε τούρτα με το γιο στην αγκαλιά του - Στιγμές ευτυχίας για το Χριστόπουλο & την Ανίτα Μπραντ

Φωτογραφίες από τα γενέθλια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
anabrand - instagram
anabrand - instagram

Στιγμές ευτυχίας ζουν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, καθώς βιώνουν το απόλυτο θαύμα με την οικογένεια τους να μεγαλώνει όμορφα, καλωσορίζοντας πρόσφατα το νέο μέλος στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι βλέπουμε να λάμπει από ευτυχία τόσο μέσα από τις πρώτες δηλώσεις, που έκαναν σε τηλεοπτικές κάμερες, όσο και μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνουν στους λογαριασμούς τους στα social media (δείτε εδώ τη νέα φωτογραφία με το νεογέννητο γιο τους).

Tα ευχάριστα μάλιστα δε σταματάνε για την οικογένεια, καθώς μέσα από ένα νέο post, που έκανε η Αννίτα Μπράντ στο instagram την Παρασκευή 21/4 έδειξε, πως ο μπαμπάς του σπιτιού τους είχε γενέθλια και τον γιόρτασαν με μία κομψή, λευκή τούρτα.

Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια του Χάρη Χριστόπουλου

«Χρόνια πολλά Μπαμπά», έγραψε η Ανίτα Μπραντ.

Τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγα λεπτά μετά τον τοκετό

«Αχ Θέε μου.Το έχω ξαναζήσει, αλλά η κάθε φορά είναι διαφορετική. Θέλω να σου πω ότι είμαι πανευτυχής, αυτή είναι η λέξη, φοβάμαι και να το πω κιόλας. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα παιδιά και από τη σιγμή που με αξίωσε ο Θεός έχω χάσει το μυαλό μου. Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα που βιώνω και εγώ αλλά και η Ανίτα. Είχα μεγάλο φόβο και μεγάλη αγωνία, γιατί είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία, η σύλληψη, η εγκυμοσύνη, ο τοκετός για μια γυναίκα και τα έχω ζήσει όλα μερικά χρόνια τώρα και το έχω ζήσει στο 100%. Εξέταζα καθημερινά την Ανίτα, εγώ, γιατί έχω μάθει τα πάντα, αστειεύομαι, αλλά τα βασικά τουλάχιστον μπορούσα να τα κάνω.

Το Ανιτάκι χαίρει άκρας υγείας. Να σας πω για τον τοκετό. Ήρθαμε πριν δυο μέρες. Η πρώτη γέννηση του Χρηστάκη μας έγινε με φυσιολογικό τοκετό και όταν φτάσαμε εδώ, πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Αλλά κάποια στιγμή αρχίσαμε να φοβόμαστε, γιατί υπήρχε μια καθυστέρηση στη διαδικασία για να κατέβει το μωρό. Οπότε ο Θεός μας (ο γιατρός) και η φανταστική του ομάδα ανέλαβε αμέσως δράση και προχωρήσαμε σε καισαρική τομή. Σε τρία λεπτά, δυστυχώς δεν ήμουν μέσα γιατί απαγορεύεται, είχαμε στα χέρια μας ένα υγιέστατο, πανέμορφο, αγγελικό αγοράκι. Και η μαμά μετά από μία ώρα ήταν μαζί. Ήμασταν και οι τρεις και κλαίγαμε σαν μικρά παιδιά», είχε πει ο Χάρης Χριστόπουλος λίγο πριν το εξιτήριο.