Ανίτα Μπράντ: «Αν και η προσαρμογή μου αυτή...» - Η πρώτη φωτογραφία με τον γιό της μετά το εξιτήριο τους

«Νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Σε πελάγη ευτυχίας, πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος, με την αγαπημένη του σύζυγο, Ανίτα Μπράντ καθώς πριν από λίγα 24ωρα ήρθε στην ζωή ο δεύτερος καρπός του έρωτα τους. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν με τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισαν οι δύο γονείς και το μωράκι τους (δείτε εδώ τι), αλλά όλα πήγαν καλά και τώρα βρίσκονται στο σπίτι τους.

Η ευτυχισμένη μανούλα έκανε ήδη μια ανάρτηση με το μωράκι της και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το νεογέννητο αγοράκι τους (δείτε εδώ φωτογραφίες) και στην συνέχεια, το πρωί της Παρασκευής (7/4) έκανε μια ανάρτηση, σχετική πάλι με το δεύτερο παιδάκι της.

Η φωτογραφία της Ανίτα Μπράντ

«Εχθές ήταν ήδη μία βδομάδα που έχουμε το Χριστοπουλάκι νο 2 μαζί μας ???????? Αν και η προσαρμογή μου αυτή τη φορά πιστεύω ήταν πολύ πιο γρήγορη στο ξενύχτι και στην κούραση που ακολουθεί το ερχομό ενός νέου μωρού, νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μες την ημέρα με τα δύο μικρούλικα για μένα αλά χαλάλι τους», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η Ανίτα Μπράντ.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ανίτα Μπραντ από την 2η εγκυμοσύνη της

Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου 31/3, η Ανίτα Μπραντ μπήκε στο νοσοκομείο και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Χάρη Χριστόπουλο, κάτι για το οποίο δεν γνώριζε κανείς και τους εννέα μήνες που ήταν έγκυος. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, διότι υπήρχε μία μικρή ανησυχία για την υγεία του μωρού, ωστόσο όλα πήγαν καλά και γι' αυτό ολόκληρη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγο μετά τον τοκετό).

Έτσι, παρόλο που δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα όλο το προηγούμενο διάστημα, θέλησε να το κάνει τώρα, που επέστρεψε στο σπίτι της. Την Δευτέρα 3/4 λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές της με την κοιλιά τούρλα, με την ίδια να "λάμπει".

Ανίτα Μπραντ έγκυος

Ανίτα Μπραντ εγκυμοσύνη