Σε ποιον μοιάζει; - Η Ανίτα Μπράντ δείχνει για πρώτη φορά το προσωπάκι του μωρού της

Τρισευτυχισμένη μανούλα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @anabrand)
(instagram / @anabrand)

Η Ανίτα Μπράντ με τον αγαπημένο της, Χάρης Χριστόπουλο πλεόυν σε πελάγη ευτυχίας, αφού ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο τους παιδί, πριν από λίγες μέρες μόνο. Η διάσημη makeup artist θέλησε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, διότι υπήρχε μία μικρή ανησυχία για την υγεία του μωρού, ωστόσο όλα πήγαν καλά (δείτε εδώ τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγο μετά τον τοκετό).

Η Ανίτα Μπράντ μετά από τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε τες εδώ) έκανε στον προσωπικό της λογαριασμ΄ποσ το instagram Q&A, θέλοντας να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους το ελεύθερο να την ρωτήσουν για τα πάντα, είτε για την καθημερινότητα της με τον αγαπημένο της, είτε για την ίδια και το μωράκι της.

Οι φωτογραφίες της Ανίτα Μπράντ μέσα από το νοσοκομείο

«Η αλήθεια είναι πώς δεν ήταν εύκολο και είστε τσακάλια. Ακόμα έχω τύψεις πώς καμιά φορά έπρεπε να αρνηθώ αλλά έκανα αυτό που ήταν το πιο σωστό για μένα και την υγεία μου», έγραψε σε ένα από τα Q&A της, η Ανίτα Μπράντ.

Οι αναρτήσεις της Ανίτα Μπράντ για την εγκυμοσύνη της

Οι αναρτήσεις της Ανίτα Μπράντ για την εγκυμοσύνη της

Η έξοδος του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ από το νοσοκομείο μετά τον τοκετό

Ο Χάρης Χριστόπουλος, ο διάσημος φωτογράφος, και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καθώς την Παρασκευή 31/3, κάτω από άκρα μυστικότητα, οι δυο τους βρέθηκαν στο μαιευτήριο, όπου έγινε και αυτό το μικρό θαύμα. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και παρόλο που κατά τη διάρκεια της κύησης υπήρξε μία ανησυχία, όλα πήγαν καλά και η μητέρα του βρέφους είναι πολύ καλά και όσον αφορά την υγεία της, αλλά και σχετικά με το ψυχολογικό κομμάτι.

Μάλιστα, την Κυριακή 2/4, πήρε εξιτήριο και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο του "Μητέρα" για να απαθανατίσει τους δύο γονείς κατά την έξοδό τους, σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους (δείτε εδώ ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους).

Τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πόσο ενθουσιασμένοι είναι για το γεγονός πως η οικογένειά τους μεγάλωσε, ενώ δεν δίστασαν να δώσουν και ένα φιλί μπροστά στις κάμερες.

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ εξιτήριο

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ φιλί

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ μαιευτήριο