Το βρήκε στο καμαρίνι της - Το ιδιαίτερο δώρο που έλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη γιορτή της

Έτσι πέρασε την ημέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ζέτα Μακρυπούλια
Instagram / Ζέτα Μακρυπούλια

Ημέρα χαράς ήταν η Παρασκευή 21/4 για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία γιόρταζε το όνομα της με τις ευχές στα προφίλ, που διατηρεί στα social media να πέφτουν βροχή για την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Η ίδια η εορτάζουσα έκανε μια ανάρτηση στο instagram με μία σειρά από φωτογραφίες της. Την ίδια ημέρα η ηθοποιός είχε γενική πρόβα με την παράσταση, της οποίας είναι μέλος περιγράφοντας, πως είχε αρκετό άγχος.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνεργάτες της Μακρυπούλια φρόντισαν να ομορφύνουν την ημέρα αυτή, καθώς η ίδια φωτογραφήθηκε στο καμαρίνι της με μία πολύχρωμη ανθοδέσμη, της οποίας τον αποστολέα δεν γνωρίζουμε (δείτε εδώ, που πέρασε πριν από λίγες ημέρες το Πάσχα).

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τη γιορτή της

«Σήμερα γιορτάζω κάνοντας γενική δοκιμή με κόσμο, για την παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» που έχουμε πρεμιέρα αύριο στο Rex! (Δωράκι από τον αγαπημένο Καραθάνο)
Όπως καταλαβαίνετε η μέρα κυλάει με αρκετή αγωνία και πολύ όμως στήριξη και αγάπη από τους συναδέλφους μου!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας στέλνω την αγάπη μου!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι on air ευχές του Μουτσινά και της Βάνιας στη Μακρυπούλια

Την ίδια ημέρα η Βάνια μέσα από το «Καλό Μεσημέρακι» πήρε τηλέφωνο την καλύτερη της φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια θέλοντας να της ευχηθούν για τη γιορτή μαζί φυσικά με το Νίκο Μουτσινά.

«Σας ευχαριστώ παιδιά. Το τηλέφωνο θα το σηκώνω πάντα στη Ματίνα απλά παρουσιάζω κι εγώ μια εκπομπή παιδιά. Νικόλα μου, που είστε ρε παιδιά; Πως γίναμε έτσι; Mε ακούς αγαπούλα μου; Έχω γενική, μη μου κάνεις τέτοια. Για μένα είναι σαν να έχω σήμερα πρεμιέρα. Ευχαριστώ Νικόλα μου, σας αγαπώ. Φιλάκια», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.