Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου - Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

«Πόσο με συγκίνησαν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
tsapanidou - instagram
tsapanidou - instagram

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, αφού πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε, πως άφησε τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, αναλαμβάνοντας την θέση της Υπεύθυνης Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ το λόγο, που άφησε τη δημοσιογραφία).

Η ίδια νιώθει πολύ ολοκληρωμένη τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά και αυτό φάνηκε από την ανάρτηση, που έκανε την Παρασκευή 21/4 στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram με αφορμή τα γενέθλιά της!

Η ίδια μάλιστα με ένα μακροσκελές κείμενο δε δίστασε να αποκαλύψει, πως κλείνει τα 56 της χρόνια, κάνοντας παράλληλα μία ανασκόπηση στη μέχρι σήμερα προσωπική αλλά και επαγγελματική της πορεία.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τα γενέθλιά της

«Μέσα στον πυρετό της προεκλογικής περιόδου, ανάμεσα σε συναντήσεις, τηλεφωνήματα, συσκέψεις, προγραμματισμούς που δεν αφήνουν ούτε λεπτό για "ελεύθερο χρόνο", οι άξιοι άνθρωποι που τους τελευταίους μήνες με υποδέχτηκαν στη ζωή τους -και έγιναν δικοί μου άνθρωποι-, φρόντισαν να μου κάνουν έκπληξη, με μια τούρτα για τα γενέθλιά μου.
Πόσο με συγκίνησαν!
Λίγες στιγμές... "να ζήσεις Πόπη και χρόνια πολλά..." φου το κεράκι, αγκαλιές και φιλιά και πίσω στη δουλειά που δεν περιμένει.
Έμεινε αυτή η αίσθηση ότι με νοιάζονται και η θολή φωτό που βλέπετε.
56 λοιπον!
Μια ζωή τόσο γεμάτη.
Θρήνοι αλλά και χαρές, απώλειες αλλά και ευτυχία από την έλευση νέων μελών στην οικογένεια, αποτυχίες αλλά και κατακτήσεις, κλάματα και γέλια.
Όλα όσα συνθέτουν μια ζωή.
Εύχομαι λοιπον, από τη νέα θέση στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μου, κάτι που επιθυμούσα σε όλη μου τη ζωή:
Να είμαι χρήσιμη.
Και σύντομα, με την εμπιστοσύνη τη δική σας, να μπορέσουμε όλοι εμείς εδώ στο @syrizaps και εγώ μαζί, να δουλέψουμε για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η φωτογραφία της Τσαπανίδου αγκαλιά με το εγγονό της

Η Τσαπανίδου μπορεί να είναι νεότατη, όμως ο μικρός Έκτορας ήρθε για να της δείξει ξανά το νόημα της ζωής και έτσι εκείνη απολαμβάνει με άνεση τον τίτλο της γιαγιάς.

Τα Χριστούγεννα του 22' ήταν λοιπόν για εκείνη ξεχωριστά, τα οποία και πέρασε με την οικογένειά της και μάλιστα την Κυριακή 25/12 δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram μία τρυφερή ανάρτηση με τον εγγονό της, τον οποίο και σύστηνε με μία γλυκιά κίνηση στους ακόλουθούς της.

«Χρόνια πολλά. Υγεία και χαρές», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Τσαπανίδου και εγγόνι

Πηγή φωτογραφίας: Πόπη Τσαπανίδου - Instagram