Βασίλης Λεβέντης: «Έρχονται, κλείνουν το μάτι...εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη» - Σοβαρές αιχμές από τον πολιτικό

''Άστραψε και βρόντηξε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και στη Σάσα Σταμάτη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να σχολιάζει τόσο την επικαιρότητα όσο και τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια στο πολιτικό παρασκήνιο.

Ο ίδιος μεταξύ των όσων παρέθεσε στάθηκε με δική του πρωτοβουλία (χωρίς δηλαδή να ερωτηθεί ευθέως επί του θέματος) στο ζήτημα, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις τελευταία, με αυτό να μην είναι άλλο από την καταγγελία στο πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο ηθοποιός κατηγορείται για σωματική κακοποίηση και βιασμό με τον ίδιο να μην αποδέχεται καμία κατηγορία, αναμένοντας τις αποφάσεις της Βέλγικης δικαιοσύνης, που διαχειρίζεται την υπόθεσή του.

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Για πόσα χρόνια κινδυνεύει να φυλακιστεί εάν τελικά καταδικαστεί

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λεβέντη για τον Αλέξη Γεωργούλη

Ποιο είναι το πιο περίεργο ρουσφέτι που σας έχουν ζητήσει;

Πολλά μου έχουν ζητήσει. Άλλοι μου ζητούν τα ναύλα τους να πάνε στην Κρήτη, άλλοι μου ζητούν 20.000 να βάλουν βουλευτές, νομίζοντας ότι έχω λεφτά.

Πιτσιρικάς τι θέλατε να γίνετε;

Ήθελα να γίνω μηχανικός ή γιατρός και επέλεξα να γίνω το πρώτο.

Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν;

Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Πιστεύω ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη ζημιά η υπόθεση Γεωργούλη, όπως και για τη Ν.Δ. είναι μεγάλη ζημιά τα Τέμπη και ο Πάτσης.

Βασίλης Λεβέντης
NDP

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Γεωργούλης μετά την καταγγελία για βιασμό

Η εκπομπή μάλιστα, Super Κατερίνα, παρουσίασε τι αναμένεται να υποστηρίξει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία της 38χρονης, ενώ ειπώθηκε ότι ισχυρίζεται πως υπάρχει μία διάθεση για εκδίκηση και σκοπιμότητα από την πλευρά του φερόμενου θύματος.

  1. Είχαμε σχέση
  2. Δεν έχει συμβεί τίποτα
  3. Υπάρχει σκοπιμότητα