Στο νοσοκομείο ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης - Τι συνέβη με τον ηθοποιό

Η ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης όσο και αν δεν το επιθυμούσε απασχόλησε τα μέσα το περασμένο διάστημα λόγω της πολυμήνης μάχης, που έδωσε ο πατέρας του στα δικαστήρια (δείτε εδώ την αντίδραση του Δημήτρη για την απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη).

Η οικογένεια του έχει αλλάξει ζωή και συνήθειες και μάλιστα μετά την τελική απόφαση για τον ηθοποιό, όλοι προσπαθούν να βρουν ξανά τους ρυθμούς, που είχαν πριν τις καταγγελίες.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιλιππίδη από το νοσοκομείο

Μέσα από μία ανάρτηση στο instagram το Σάββατο 22/4 έγινε γνωστή μία δυσάρεστη είδηση για το Δημήτρη Φιλιππίδη, ο οποίος έκανε γνωστό, πως βρίσκεται με ορό στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το λόγο!

Φιλιππίδης - νοσοκομείο

Το άγνωστο περιστατικό με τον γιο Φιλιππίδη στη δικαστική αίθουσα

Όσο η δίκη Φιλιππίδη ήταν σε εξέλιξη και συγκεκριμένα την Δευτέρα 16/5, είχε συμβεί ένα άγνωστό περιστατικό με τον γιο του κατηγορούμενου στη δικαστική αίθουσα. Το πρωί της Τετάρτης 18/5 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το περιστατικό είχε βγει στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, αφού όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα πέρασαν την πόρτα της αίθουσας, κατέφτασε και ο Δημήτρης Φιλιππίδης για να παρακολουθήσει όσα θα συνέβαιναν.

Ωστόσο, η Πολιτική Αγωγή έκρινε πως δεν θα ήταν σωστό να βρίσκεται εκεί, καθώς θεώρησαν πως είναι μάρτυρας και απαγορεύεται η παρουσία του. Αυτό παραξένεψε τους δικηγόρους του κατηγορούμενου, οι οποίοι θεώρησαν ότι το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για την Λένα Δροσάκη που ήταν ήδη στην αίθουσα.

Στη συνέχεια, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, μπόρεσαν να διαβάσουν όλα τα ονόματα των μαρτύρων και το όνομα του Δημήτρη Φιλιππίδη δεν άνηκε στην λίστα με αποτέλεσμα να παραμείνει και να αποχωρήσουν άλλα πρόσωπα.