Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου: Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου τους! Πότε θα γίνει η βάφτιση

Έρχονται όμορφες στιγμές για την οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο διανύουν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου, καθώς πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει πλήρως τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρό (ο οποίος έκανε και τα πρώτα του βήματα) και η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου ζουν μυόνιμα πλέον στην Καλαμάτα, ωστόσο δεν θέλησαν να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλια του γιου τους, αλλά στο Λονδίνο!

Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να ονομάσει τον γιο του Φαίδωνα, δηλαδή να δώσει το όνομα του πατέρα τη Έλενας.

Οι δύο γονείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιμένουν πώς και πώς να γίνει βάπτιση, ωστόσο έχουν ως προτεραιότητα να κρατήσουν μακριά από τα φλας των φωτογράφων το μυστήριο της βάπτιση του μικρού!

Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου 
NDP

Ποιες είναι οι σχέσεις της Έλενας Φερεντίνου με την Άννα Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας παρόλο που έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια με την Άννα Βίσση, έχουν απίστευτες σχέσεις μεταξύ τους και μπορεί ο καθένας τους να έχει προχωρήσει τη ζωή του, αλλά παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, ενώ η κόρη τους, Σοφία, είναι ένας από τους λόγους που διατηρούν αυτό τον δεσμό.

Το ίδιο ισχύει και για την Αννίτα Πάνια (δείτε εδώ πως τον έχει καταχωρημένο στο κινητό της), ωστόσο φαίνεται πως η νέα σύντροφος του καλλιτέχνη και μητέρα του νεότερου παιδιού του, Ελένη Φερεντίνου, διατηρεί πολύ καλές επαφές και εκείνη με την πρώτη.

Αυτό φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και επέλεξε να τα γιορτάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Άννα Βίσση και, αφού τελείωσε το σόου, βρέθηκαν όλοι μαζί στο καναρίνι της τραγουδίστριας και τραγούδησαν όλοι μαζι τα χρόνια πολλά, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.