Υπόθεση Γεωργούλη: «Είμαι πάντα με το θύμα! Αλλά...» - Η Μαρία Σολωμού "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή της

Η πρώτη της αντίδραση στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του πρώην συντρόφου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπόθεση Γεωργούλη: «Είμαι πάντα με το θύμα! Αλλά...» - Η Μαρία Σολωμού

Την σιωπή της για πρώτη φορά μετά την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό "έσπασε" το πρωί της Κυριακής 23/4 η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Με τον ηθοποιό την συνδέουν πάρα πολλά χρόνια φιλίας, μιας και είναι μαζί από την σχολή, ενώ κάποιο κάποιο διάστημα η φιλία τους κατέληξε σε έρωτα. Η σχέση του Αλέξη Γεωργούλη με την Μαρία Σολωμού δεν έγινε γνωστή κατά την διάρκεια της, αλλά πολλά χρόνια αργότερα.

Στις 23/6 οι δυο ηθοποιοί παραχώρησαν συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου παραδέχθηκαν για πρώτη φορά πως στο παρελθόν ήταν μαζί, ωστόσο, η σχέση τους κράτησε λίγο (δείτε εδώ το βίντεο). Έκτοτε, διατηρούν άριστες επαφές.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή, ήταν συγκλονισμένη και σοκαρισμένη με τα όσα έχουν βγει στο φως για τον άνθρωπο που έχουν περάσει τόσα πολλά. Αδυνατεί να πιστέψει πως είναι αλήθεια, ωστόσο τόνισε για παραπάνω από μια φορές πως πάντα είναι με τα θύματα και τις γυναίκες!

Διαβάστε επίσης: «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό» - Αποκάλυψη σοκ για την καταγγέλλουσα

Στην προκειμένη όμως περίπτωση, κρατάει μια πισινή, εξαιτίας του ότι τόσα χρόνια ο Αλέξης Γεωργούλης δεν της έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για όλα αυτά που κατηγορείται. Όπως είπε, θέλει να πάρει τον χρόνο της και να αφήσει την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

«Πραγματικά μου πήρε αρκετό καιρό να “ακούσω” τι λέγεται για τον Αλέξη, όσο μπορώ. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω πως θα κάνω μόνο σαρδάμ. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, ότι κι αν πούμε μπορεί να το πάρεις κι έτσι κι αλλιώς. Τον Αλέξη τον ξέρω 25 χρόνια!

Με τον Αλέξη έχουμε σχέση ζωής, μιλάμε, τον έχω ζήσει σε όλες τις στιγμές του. Στα καλά του, στα κάτω του. Μου είναι δύσκολο όλο αυτό. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης. 25 χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι.

Δεν τον έχω δει καν να τσακώνεται, δεν τον έχω ακούσει καν να φωνάζει. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό για μένα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης, εγώ θα τον κρεμάσω. Δεν γνωρίζω τη θέση του για το θέμα, όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να αφήσω χρόνο στον Αλέξη να ισορροπήσει και να του μιλήσω μετά.

Είμαι πάντα με τις γυναίκες και με τα θύματα, αλλά επιτρέψτε μου στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχω μια δεύτερη σκέψη».