«Όταν έχασα τον πατριό μου...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του MEGA η Μαρία Λουίζα Βούρου

Η αναφορά στην απώλεια που την στιγμάτισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν έχασα τον πατριό μου...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του MEGA η Μαρία Λουίζα Βούρου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 23/4 η Μαρία Λουίζα Βούρου. Η όμορφη παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια wellness site -που χώρισε πριν λίγο καιρό- μίλησε για την ψυχική ηρεμία και για το πώς η καθημερινότητά μας την επηρεάζει αρνητικά.

Η αναφορά της Μαρίας Λουίζας Βούρου

«Εκεί που ένιωσα πιο πολύ και δεν το περίμενα είναι αυτό το κομμάτι της αϋπνίας. Πραγματικά όταν δεν κοιμάσαι καλά μετά τα νεύρα σου είναι «κρόσσια». Προσπαθώ να βρίσκω έστω 10-15 λεπτά μέσα στην ημέρα που πραγματικά να μην κάνω τίποτα, να πάρω μία βαθιά ανάσα και να βάλω στην άκρη ό,τι με απασχολεί.

Καμιά φορά η καθημερινότητα δεν σε αφήνει, με την δουλειά και τις υποχρεώσεις, ανάλογα φυσικά και το επάγγελμα του καθενός. Είναι κάποιες περιπτώσεις όταν συμβαίνουν ακραία πράγματα, όπως για παράδειγμα ένας θάνατος, είναι δύσκολο, θέλει τον χρόνο του. Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις από την μία στιγμή στην άλλη.

Όταν έχασα τον πατριό μου που με έχει μεγαλώσει με στιγμάτισε και με δυσκόλεψε στο να επανέλθω.

Δεν είμαι σε υπερβολικό βαθμό αγχώδης, γιατί λέω πως εάν αγχώνομαι τώρα που δεν έχει συμβεί κάτι, πώς θα είμαι όταν συμβεί; Προσπαθώ να κρατάω την ψυχραιμία μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για την απώλεια του πατριού της

«Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα . Από 12 χρονών μεγάλωσα μαζί σου. Στήριξες τη μαμά μου και μένα στα πάντα. Έμαθα πως είναι να έχεις μπαμπά. Δεν έχει σημασία ποιος σε γεννάει αλλά ποιος σε μεγαλώνει. Αυτό. Αλλά ρε γ@μωτο όχι στα 58 σου χρόνια. Όχι. Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά Σάββα».

Μαρία Λουΐζα Βούρου έχασε τον πατέρα της