«Για μένα είσαι φως και αγάπη» - Η πρώτη κοινή φωτογραφία Βίκυς Κάβουρα & Γιώργου Τζαβέλλα στο instagram 

Επιβεβαίωσαν την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για μένα είσαι φως και αγάπη» - Η πρώτη κοινή φωτογραφία Βίκυς Κάβουρα & Γιώργου Τζαβέλλα στο instagram 

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Βίκυ Κάβουρα, καθώς εδώ και μερικούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα. Το ζευγάρι δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής καθόλου στην σχέση του και διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ.

Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, η καλλονή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει ένα instastory του ποδοσφαιριστή (δείτε το εδώ) χωρίς να αποκαλύπτει κάτι. Όμως σήμερα, Κυριακή 23/4, έκανε την διαφορά.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Γεωργίου, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρώτο τους κοινό στιγμιότυπο προκειμένου να ευχηθεί δημόσια και στον δικό της Γιώργο.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία Βίκυς Κάβουρα - Γιώργου Τζαβέλλα στο instagram

«Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μενα φως και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη ηθοποιός.

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.