Μαμά και κόρη αχώριστες - Η Συνατσάκη έκανε γύρισμα και παράλληλα κράταγε τη μικρή Ολίβια

Τα καταφέρνει όλα μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - instagram
mairiboo - instagram

Η ταΜαίρη Συνατσάκη ήν πάντα μια πολυάσχολη γυναίκα, που έβρισκε τον τρόπο να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα παράλληλα, ωστόσο από τότε, που έγινε μητέρα βλέπουμε, πως αυτή η ικανότητα της ενισχύθηκε.

Η νεαρή μανούλα είναι πολύ ενεργή στους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media και έτσι δείχνει τον τρόπο, πως μια γυναίκα μπορεί να εργάζεται, ενώ έχει μαζί της και το νεογέννητο μωρό της!

Η Μαίρη Συνατσάκη εργάζεται μαζί με την κόρη της Ολίβια

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 23/4 η Συνατσάκη θα έπρεπε να κάνει ένα γύρισμα, το οποίο και έκανε μαζί με τη μικρή Ολίβια, την οποία δεν αφήνει ομολογουμένως λεπτό από δίπλα της (δείτε εδώ το πρώτο γύρισμα, που έκανε με το μωρό).

Συνατσάκη δουλειά
Συνατσάκη μωρό

Ο λόγος που η Συνατσάκη διέκοψε νωρίτερα τις διακοπές της με τον Ίαν

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα με τη μικρή Ολίβια μακριά από την Αθήνα, καθώς οι περσινές γιορτές δεν ήταν τόσο εύκολες για εκείνους και συγκεκριμένα για την τότε εγκυμονούσα Μαίρη.

Το ταξίδι, που έκαναν λοιπόν ήταν στο Πήλιο (δείτε εδώ με ποια παρέα πήγαν), ωστόσο μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 η Μαίρη στο instagram έκανε γνωστό, πως αναγκάστηκαν να φύγουν νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, εκείνη και ο Ίαν αποχώρησαν άρον άρον, όπως είπε μιας και την ταλαιπωρούσε μια γρίπη, η απόσταση του σπιτιού, που έμεναν από το κέντρο ήταν μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ανάγκες του μωρού όλα φάνταζαν πιο δύσκολα.

«Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε άρον άρον από το Πήλιο, στο οποίο πήγαμε με στόχο να κάτσουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, να γυρίσουμε σήμερα...γυρίσαμε χθες. Γιατί εγώ το Σάββατο έκανα όλες τις μύξες του κόσμου, συγγνώμη για όσους τρώνε.. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω την αντίθετη άποψη από την επικρατούσα, η οποία ήτανε κάντε τα όλα με το μωρό, συνεχίστε την ζωή σας, όπως ήτανε, το μωρό εκείνο θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα σας και όχι εσείς στο δικό του...», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.