Αχώριστη από τη νεογέννητη κόρη της - Το πρώτο γύρισμα της Μαίρης Συνατσάκη μαζί με το μωρό

Τι ετοιμάζει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - instagram
mairiboo - instagram

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την ημέρα, που η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο και πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή, Ίαν Στρατή.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μάλιστα μέσα από τις πρώτες τους αναρτήσεις στα social media αλλά και από τις δηλώσεις, που κάνουν σε τηλεοπτικές κάμερες φαίνεται να απολαμβάνουν πολύ όλη αυτή τη φάση.

Η Μαίρη μάλιστα με το που πέρασαν οι πρώτες 40 ημέρες, που είναι πιο ιδιαίτερες για εκείνη και το μωρό επέστρεψε στα καθήκοντά της μιας και εργάζεται σκληρά και μάλιστα την Κυριακή 19/3 έκανε γνωστό μέσω instagram, πως πήγε στο πρώτο της γύρισμα με το μωρό (δείτε εδώ την πρώτη κοινή έξοδο του ζευγαριού μετά τη γέννα).

Η επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη σε γύρισμα μαζί με την κόρη της

«Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τοοοοτε, τρία χρόνια πριν που είχαμε ξεκινήσει γι αυτήν την #seira COMINGNOTSOON. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκινήσει η μικρή σχολείο θα είναι έτοιμα για προβολή τα επεισόδια. Θα δειξει βέβαια», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι αποκαλύψεις της Συνατσάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε

Η γνωστή influencer - επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι και στο φίλο της, Νίκο Μουτσινά με την ίδια να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε πλατό μετά τη γέννα.

Γενικότερα έχουμε δει δηλώσεις της σε εκπομπές, αλλά και όσα περιγράφει μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, ωστόσο η παρουσία της αυτή ήταν πολύ αναλυτική σχετικά με όλα ευχάριστα, αλλά και τα δύσκολα, που κρύβει η μητρότητα (δείτε εδώ τη Μαίρη να θηλάζει την κόρη της μέσα στο αμάξι).

«Είναι η έξοδος του μήνα. Έχω φύγει σήμερα πρώτη φορά πιο μακριά από τα έξι μέτρα από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκινγκ με τον Ίαν. 9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό. Η ιδέα του να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν.

Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις και πολλά βιβλία. Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα αλλά έχει 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη.

Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή που θα του λέω κάτι και θα μου λέει όχι, για να δω τι θα μου προκύπτει. Τα ‘χω διαβάσει αυτά, θέλει κι αυτό εκείνη την ώρα να πάρει τη δύναμή του πίσω. Εκεί δεν πρέπει να κοντραριστείς εσύ με τον εγωισμό σου.

Αφού την απομυθοποίησα και την έβρισα την τηλεόραση, τώρα με την εγκυμοσύνη ξαναβρήκα την αίσθηση της παρέας που σου δίνει η τηλεόραση. Όντως κρατάς παρέα σε κάποιους ανθρώπους. Αν το συνειδητοποιήσουν αυτό όσοι κάνουν τηλεόραση, νομίζω ότι θα ξαναγαπήσουν τη δουλειά.

Εκεί που γυρνάς από το μαιευτήριο και όλοι είναι τρισευτυχισμένοι, έρχεται η νύχτα κι εσύ μπορείς να πεις: πνίγομαι, πιέζομαι, στεναχωριέμαι. Το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου, είπα στον εαυτό μου: μην παίξεις κάποιον ρόλο, ζήτα βοήθεια», είπε στο τέλος η Μαίρη Συνατσάκη.