Είχε μορφή αγγέλου με φτερά - Η Τσαμπάζη με τα παιδιά της στο σημείο που έγινε γκράφιτι ο Νικολαΐδης

Πολύ συγκινητικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη

Η Δώρα Τσαμπάζη είναι η γυναίκα, με την οποία είχε φέρει στον κόσμο τα δύο του παιδιά ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με εκείνη να μένει πίσω και να τα μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο μετά το θάνατό του.

Μέσα από αναρτήσεις, που παραχωρεί η Τσαμπάζη αλλά και αναρτήσεις, που κάνει στα social media βλέπουμε, πως κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μην ξεχαστεί ο σύζυγός της, τόσο από τα παιδιά της, όσο και από τον κόσμο, που τον αγαπούσε!

Έτσι λοιπόν, έγινε ένα γκράφιτι στη μνήμη του και συγκεκριμένα στο σχολείο, όπου αποφοίτησε ο Νικολαΐδης, με τον ίδιο να έχει μορφή αγγέλου. Στο σημείο, λοιπόν πήγε η Δώρα μαζί με τα παιδιά της για να δουν την όμορφη ζωγραφιά με τη μορφή του μπαμπά τους (δείτε εδώ τι συνέβη με τη δημοπρασία των μεταλλίων του Νικολαΐδη).

Το γκράφιτι που έγινε στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους...», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Έτσι ανακοίνωσε η Τσαμπάζη στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/3 η Δώρα Τσαμπάζη. Η ίδια αναφέρθηκε λοιπόν στο χαμό του αλλά στη δύσκολη στιγμή, που έπρεπε να πει στην κόρη τους, πως ο πατέρας της δεν είναι πια κοντά τους.

«Είμαι καλά, είναι προσωπική κατάκτηση μου αυτό. Πέρασα μέσα από την φωτιά για να στέκομαι εδώ και να σου λέω ότι είμαι καλά. Δεν φοβάμαι, νιώθω δυνατή. Για μένα το πένθος ξεκινά πριν χάσεις τον άνθρωπό σου. Το πρώτο σοκ ήταν όταν έμαθα ότι ο Αλέξανδρος έχει καρκίνο. Ήταν ένα τεράστιο χαστούκι. Μου φαινόταν απίστευτο, ήταν ένας μικρός θάνατος. Μετά ήταν η ημέρα που έφυγε, η κηδεία του, η τελετή, στην οποία έπρεπε να μην καταρρεύσω. Ήθελα όλα να γίνουν έτσι όπως του άξιζαν, είχα και αυτό το άγχος να τιμηθεί.

Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της έχει φύγει. Όταν με κοίταξε με τα ματάκια της και της ξεστόμισα έτσι όπως με συμβούλεψε ο παιδοψυχολόγος, δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, της απορίας και ταυτόχρονα της απόγνωσης. Είχα πει ότι θα καθίσουμε όλο το βράδυ για να της λύσω όλες τις απορίες μέχρι να την πάρει ο ύπνος», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.