Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη με την influencer

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη είναι ομολογουμένως πολύ ενεργή στα social media με αναρτήσεις, που περιγράφουν αναλυτικά στιγμές από την καθημερινότητά της και πλέον από όσα ζει με τον γιο της, το Νουνίτο, όπως τον λέει!

Την Κυριακή 23/4 ωστόσο, παρατηρήσαμε πως η Ιωάννα απείχε από τα μέσα και κυρίως από το instagram - (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι με το μωρό στο εξωτερικό).

Ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη

H αποκάλυψη για το λόγο, που η Τούνη εξαφανίστηκε από τα social media, ήρθε από την ίδια αποκαλύπτοντας, πως είχε πάει στο νοσοκομείο. Προφανώς και δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, μιας και είχε επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο λόγος, όμως που επισκέφτηκε νοσοκομείο είχε να κάνει με ένα δάγκωμα από το μεγαλύτερο σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, στην προσπάθειά της να τον ταϊσει, με την Τούνη να κάνει για προληπτικούς λόγους αντιτετανικό.

Η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει η Τούνη

Το Σάββατο 22/4 η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι , στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση σε πλατό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τη συγκίνηση του Δημήτρη για το γιο τους).

Το ζευγάρι μοιράστηκε εμπειρίες από την καθημερινότητά τους, ως γονείς με την Ιωάννα να κάνει κάποιες πρωτοφανείς αποκαλύψεις για τα μελλοντικά της σχέδια, που έχουν να κάνουν φυσικά με τις δύο βάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η influencer σε ερώτηση για το αν θέλει να παρουσιάσει δική της εκπομπή στην τηλεόραση, τόνισε, πως δεν είναι βασική προτεραιότητα της κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη για το project, που θα της ταίριαζε!

«Υπό πολλές συνθήκες και προυποθέσεις, δεν είναι κάτι, που έχω ως αυτοσκοπό και πόσο μάλλον τώρα με το μωρό, που έχω ακόμα λιγότερο χρόνο και πρέπει να επιλέξω, πως θέλω να ξοδέψω το χρόνο μου αυτό...

Δεν νομίζω, ότι θα ήταν απόλυτα, που θα ήθελα, (shopping star) όχι… Νομίζω ότι περισσότερο, θα προτιμούσα κάτι με τον Δημήτρη, που δεν ξέρω αν ο Δημήτρης θα αντέξει να κάνει κάτι μαζί μου, γιατί εγώ είμαι και πολύ ψυχαναγκαστική και τρελή. Ας πούμε travel εκπομπή ή κάτι τέτοιο, που εγώ πεθαίνω δηλαδή για αυτή την κατάσταση, την πιο real», είπε η Ιωάννα Τούνη.