Η τρυφερή αφιέρωση της Βανδή - Τι έγραψε στον καθρέφτη στο καμαρίνι του Βασίλη Μπισμπίκη

Συνέχισε να του εκφράζει τον έρωτα της και στα μπουζούκια που πήγε να την απολαύσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή αφιέρωση της Βανδή - Τι έγραψε στον καθρέφτη στο καμαρίνι του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχουν ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που δείχνουν προς τα έξω τον έρωτα τους - δείτε τι έχουν πει στο twitter - ωστόσο, δεν τους νοιάζει τίποτα, απολαμβάνοντας αυτό που ζουν.

Βέβαια, ο ηθοποιός σε συνέντευξη του, έχει απαντήσει ανοιχτά στα αρνητικά σχόλια μέσα από συνέντευξη του και έχει απασφαλίσει - δείτε τι έχει δηλώσει.

Η ερωτική αφιέρωση της Βανδή στον Μπισμπίκη

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της Στέγης Ονάση, όπου έχει ανέβει θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Δέσποινα Βανδή του έχει γράψει μια τρυφερή αφιέρωση στον καθρέφτη που έχει στο καμαρίνι του.

«Σ' αγαπώ», του έχει γράψει με κόκκινο κραγιόν.

Το βίντεο και το τραγούδι

Δέσποινα και Βασίλης ζουν έναν υπέροχο έρωτα και αυτό κατάλαβαν και οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που τραγουδά η Βανδή. Ο ηθοποιός βρέθηκε για ακόμη μια φορά στα μπροστινά τραπέζια για να απολαύσει την αγαπημένη του, μαζί με φίλους.

Όταν εκείνη ωστόσο ανέβηκε στην σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδά το «Το Άλλο Μισό» που είναι από τα πρώτα τραγούδια που είχε κυκλοφορήσει το 1997, τον κοιτούσε και "έλιωνε".

«Του εαυτού μου το άλλο μισό, εσύ είσαι αυτό» τραγουδά η Δέσποινα Βανδή και δείχνει προς τον σύντροφό της. Οι θαμώνες τους κοιτούσαν και τους τραβούσαν βίντεο.

@zoitsasa

Έρωτας κεραυνοβόλος❤️ #despoinavandi #vasilisbisbikis #enatsigarodiadromi #viral #viralvideo #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #gr #nightout #makeitviral😎 #cyprus

♬ πρωτότυπος ήχος - Andreas Zoitsas

«Τώρα όσον αφορά τον έρωτα δεν είναι κάτι, που το επιδίωξα, προέκυψε...και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαίο στη ζωή μας... Συμβαίνει, επειδή είναι κάτι να συμβεί...γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά και σου συμβαίνει. Ακούστε να σας πω, είμαι ένας άνθρωπος, που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας δε με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο, με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, αισθάνομαι πόθο, αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, αισθάνομαι τόσα πολλά πράγματα και είναι αυτό, που σου λέω...είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου», είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε παλαιότερη συνέντευξη της.