Survivor All Star: «Είμαστε σε ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι όλοι ψεύτες» - Ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Ελευθερία Ελευθερίου

Δεν άφησε τίποτα για το οποίο να μη μίλησε σχετικά με το παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είμαστε σε ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι όλοι ψεύτες» - Ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Ελευθερία Ελευθερίου

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, το πρωί της Δευτέρας 24/4 και η τραγουδίστρια μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star ήταν έτοιμη να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι και να ξεκαθαρίσει για κάποια από τα μεγαλύτερα "σκάνδαλα" που έλαβαν χώρα όσο βρισκόταν και εκείνη στο ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα για την οποία κατηγορήθηκε, για την Ρία Κολοβού με την οποία τσακώθηκε στο τέλος, αλλά και για τον Σπύρο Μαρτίκα που από φίλοι έγιναν "εχθροί". Φυσικά, εξήγησε και τι συνέβη με τον Νίκο Μπάρτζη με τον οποίο τελικά τα βρήκαν.

Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star

«Είμαι πάρα πολύ καλά», είπε με το που έκανε την εμφάνισή της στο πλατό.

«Ήθελα να μείνω, θα μπορούσα να συνεχίσω, αγαπώ πάρα πολύ το Survivor, έχει μία άλλη μαγεία και συνηθίζεις όσο βρίσκεσαι στο παιχνίδι, αλλά δεν με ενόχλησε και που έφυγα γιατί δεν μπορούσα καν να μπω σε αυτό το τριπάκι του να κακολογώ, να στοχοποιώ... όλο αυτό που δημιουργείται κάθε βδομάδα, για να εξασφαλίσει ο καθένας από αυτούς ακόμα μία παραμονή εβδομαδιαία στο παιχνίδι.

Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου. Αν αυτό περάσανε μέσα από μοντάζ και από έναν στρατηγικό παίκτη, που είναι ο Σπύρος, για να κερδίσει την εύνοια του κοινού, όλοι εσείς εδώ έξω δεν μπορείτε να τηλεδικάζετε και να προτρέχετε και να φτιάχνετε κάποιες ιστορίες χωρίς να ξέρετε κάποια γεγονότα. Είμαστε σε ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι όλοι ψεύτες. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Ο Στάθης δεν αποχώρησε εξαιτίας μου, μην κοροϊδευόμαστε, σε καμία περίπτωση. Το ψέμα που έχω πει που έχει γίνει τόσο τεράστιο, το οποίο το έχει περάσει ο Σπύρος, είπα απλά στον Στάθη ότι δεν είχε χαιρετίσματα εν τέλει, που αυτή ήταν η αλήθεια. Μόνο αυτό. Όταν μπήκα στο παιχνίδι κι άλλοι παίκτες περίμεναν από εμένα να πω κάτι από τους δικούς τους. Μιλάγαμε με την Αλεξάνδρα. Δεν μου το είχε πει αυτό.

Όταν είχα μπει στο παιχνίδι ο Στάθης ήταν γενικά πεσμένος ψυχολογικά. Προφανώς, όπως ο καθένας, είχε κάποιες σκέψεις στο μυαλό του στην έξω του ζωή, που εγώ δεν το γνωρίζω και αυτές τις σκέψεις ήρθε και μου τις είπε ο Σπύρος ο Μαρτίκας και όταν ο Σπύρος βγήκε στις πλάτες μου και έκανε ριάλιτι λέγοντάς μου ότι μπήκα στο παιχνίδι με ψέματα και έριξα την ψυχολογία ενός παίκτη, ήταν εκεί που τον έπιασα και του είπα "Να σου πω κάτι; Ο φίλος σου ο Σπύρος ο Μαρτίκας χθες σε πούλησε, ερχόταν σε μένα και μου έλεγε κάποια άσχημα πράγματα για σένα και ότι του έχεις εκμυστηρευτεί ήρθε και μου τα είπε, γι' αυτό πρόσεχε τους φίλους σου".

Δεν είχα κανέναν λόγο να σου ρίξω καμία ψυχολογία, ούτε θα το έκανα. Αντιθέτως ο πρώτο που επενέβη στην προσωπική μου ζωή όταν τους είχα πει ότι ήθελα να αφήσουμε το θέμα του Μάριου στην άκρη, μέσα από μία ψηφοφορία, "χτύπησαν" εμένα και τον Στέλιο που έχει έξω παιδάκια, αναφερόμενοι σε ένα περιστατικό από το '17, ήταν εκείνος... Ο Μαρτίκας πάει από τη μία στην άλλη, δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης σε καμία περίπτωση», εξήγησε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Στην αγκαλιά πρώην παίκτη του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της από το All Star

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Ήθελα πρώτα να τοποθετηθώ τηλεοπτικά για το θέμα αυτό του Νίκου και μετά να τον υποστηρίξω. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, τον υποστηρίζω τον Νίκο.

Δεν έχει γίνει τίποτα σε σχέση με το πώς το λέει ο Νίκος. Ο Νίκος, επειδή τον έχω ζήσει και το '21, είναι ένα παιδί που περνάει κάποια πράγματα με πολύ ωμό τρόπο. Το ρήμα με ενόχλησε. Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο, γιατί θέλαμε να περάσουμε χρόνο μαζί, να μιλήσουμε για πράγματα που τηλεοπτικά δεν θέλαμε να τα πούμε και είναι απόλυτα λογικό.

Ο Νίκος δεν θα βγει ποτέ μόνος του να πει κάτι αν δεν υπάρχει από πίσω μία πλάτη. Δεν ήταν μόνος του ο Νίκος σε όλο αυτό. Υπήρχε από πίσω η υποστήριξη του Στάθη και του Σπύρου, όπου ο Σπύρος τώρα έρχεται και τα αναιρεί όλα αυτά. Με τον Μάριο δεν είχε συμβεί κάτι ποτέ, τότε με αυτόν τον άνθρωπο πέρασα κάποιες στιγμές, χρόνο μαζί και μιλάγαμε... Δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Ο Νίκος απλά το λέει ωμά. Αυτός είναι που με πείραξε. Είναι η λέξη και ο τρόπος που το είπε. Δεν είναι σωστό να το λες με αυτόν τον τρόπο. Το ότι εγώ είχα περάσει χρόνο με τον Μάριο μπροστά σε όλους, off camera, χωρίς να κρυφτούμε, δεν το έκανα κρυφά, αλλά όχι έτσι όπως το είπε ο Νίκος. Το να δώσεις μία αγκαλιά με τον άλλο, συμπαράστασης για πράγματα που έχουν γίνει είναι διαφορετικό.

Το έχω κλειδώσει αυτό το πράγμα. Το έχω συγχωρέσει. Μέχρι εκεί. Ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο αυτό που είχαμε, με πλήγωσε πάρα πολύ ο τρόπος που έγινε, αλλά λόγω και των χρόνων γνωριμίας που έχουμε με αυτόν τον άνθρωπο, δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να τον ακυρώνεις και τελείωσε από τη ζωή σου. Καλώς ή κακώς περάσαμε κάποιες στιγμές. Ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι λειτουργεί με έναν πολύ ατομικό τρόπο και διπλωματικό, το οποίο εμένα δεν με εξυπηρετεί, δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά. Εμένα αυτό δεν μου κάνει. Μέσα από το παιχνίδι δοκιμάστηκαν και κάποια πράγματα».

Όσον αφορά το αν θέλει να δει νικητή τον Μάριο, είπε: «Πρέπει να συνέλθει λίγο αγωνιστικά».

«Θα ήθελα να δω στον τελικό τον Μπάρτζη. Δέχεται έναν πάρα πολύ άδικο πόλεμο αυτή τη στιγμή. Ήταν ο μόνος που μου έδινε ψήφο εμπιστοσύνης, σε αντίθεση με τους ανθρώπους πίστευα ότι θα είχα κοντά μου», πρόσθεσε.

«Η Ρία είναι το λεγόμενο "πατάω επί πτωμάτων", λίγο ανθρωποφαγία για να εξασφαλίσω άλλη μία εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι, για να φτάσω μέχρι την ένωση. Απογοητεύτηκα κάπως με την στάση της Ρίας. Επειδή ήθελαν γενικά να αποφύγουν την υποψηφιότητα απέναντι σε εμένα και τον Μαρτίκα, ήταν όλοι σίγουροι ότι εμείς δεν θα αποχωρήσουμε, είδα υποχθόνια ότι πήγε να δημιουργηθεί πάλι με κάποιο τρόπο πίσω από εμένα και στοχοποίησαν και τον Νίκο αδίκως εκείνη τη χρονική στιγμή για το θέμα ψυχολογίας για να έχουν ένα άλλοθι να ψηφίζουν», δήλωσε έπειτα για την πρώην συμπαίκτριά της.

«Όχι δεν άκουσα τον Μαρτίκα. Ήμουν εκτός καλύβας εκείνη την ημέρα, έλειπα στη λίμνη και εκεί που κάνουμε τα κιου είναι ένα δρομάκι που πηγαινοερχόμαστε για την ανάγκη μας και πάντα περνάς και σε βλέπουνε. Με έχει πει ψεύτρα, ότι τους έχω ανακατέψει, με έχει πει κλέφτρα, έχω ακούσει πάρα πολύ σκληρά πράγματα. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, μη κοιτάζουμε όμως να διαβάλουμε τους ανθρώπους», εξήγησε στο τέλος για το σκηνικό που ο φαρμακοποιός την κατηγόρησε ότι κρυφακούει και κατέληξε λέγοντας πως άκουσε συγγνώμη από τον Μάριο, αλλά "έχει βάλει τελεία" στο θέμα τους και στην σχέση τους (δείτε εδώ γιατί τον έχει κάνει unfollow όμως).