Survivor all star: Ο λόγος πίσω από το unfollow της Ελευθερίου στον Πρίαμο - Αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια

Από ζευγάρι, στα μαχαίρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ο λόγος πίσω από το unfollow της Ελευθερίου στον Πρίαμο - Αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια

Σε νέες δηλώσεις είδαμε τον Τριαντάφυλλο στην εκπομπή ''Super Kατερίνα'', οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 21/4 με τον τραγουδιστή να κάνει σχόλια για το αγαπημένο του Survivor all star.

Ο ίδιος μπορεί να μην πήγε φέτος στο ριάλιτι, αλλά το παρακολουθεί όσο μπορεί και μάλιστα πάντα έχει κάτι να σχολιάσει για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στην καλύβα και στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την Ελευθερίου και το Μάριο Πρίαμο

Ένα από τα ονόματα, που έκαναν ντόρο στο φετινό παιχνίδι δεν είναι άλλο από από την Ελευθερία Ελευθερίου και τη σχέση της με το Μάριο Πρίαμο. Για όσους αναρωτιούνται λοιπόν αν η Κύπρια τον θέλει ακόμα, την απάντηση είδαμε να τη δίνει ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ την κίνηση της Ελευθερίου, που λέει πολλά).

«Τι; Όχι,δεν τον θέλει καθόλου τον Μάριο, αφού τον έκανε και unfollow, είναι μόδα τώρα αυτό. Εεε εντάξει είναι πικραμένη...», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Οι πρώτες καυστικές δηλώσεις της μόλις γύρισε στην Ελλάδα

Το πρωί της Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερία Ελευθερίου, από το αεροδρόμιο του Ελευθερίου Βενιζέλου, λίγα λεπτά από την άφιξη της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η κύπρια τραγουδίστρια μετά τις δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινό μας», στις οποίες αποκάλυψε πάρα πολλά πράγματα, σχετικά με το Survivor all star, τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και την άδικη σύμφωνα με αυτήν αποχώρηση της (δείτε εδώ τα λόγια της), δεν δίστασε να απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, που την περίμεναν στην πόρτα του αεροδρομίου, για να κάνει μια δήλωση.

«Καλώς σας βρήκα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Έφυγα και γλύτωσα! Άστους να τρώγονται μόνοι τους», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.