Survivor all star: Με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα - Το 1ο ηχηρό unfollow της Ελευθερίου

Όπα; Το έκανε όντως;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα - Το 1ο ηχηρό unfollow της Ελευθερίου

Την Κυριακή 9/4 η Ελευθερία Ελευθερίου απέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της) με την πρώην παίκτρια να πιάνει το κινητό της στα χέρια της κάνοντας κινήσεις, που θα συζητηθούν.

Η τραγουδίστρια είναι γεγονός, πως με την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης απασχόλησε - πιο πολύ - λόγω της σχέσης της με το Μάριο Πρίαμο, με τους δύο να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Το πρώτο unfollow της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά το Survivor all star

Πριν αποχωρήσει η Ελευθερίου είδαμε να λέει στον Πρίαμο, πως θέλει να το δει νικητή. Και εκεί λοιπόν, που πιστέψαμε, πως είναι όλα καλά ανάμεσά τους, η Ελευθερία, με το που έφτασε στην Ελλάδα έκανε unfollow το Μάριο...

Τι άκουσε; Τι διάβασε; Τι πληροφορήθηκε; Τα συμπεράσματα δικά σας!

unfollow - ελευθεριου

Το δημόσιο ευχαριστώ του Πρίαμου στην Ελευθερίου όσο εκείνη τον ξεακολουθούσε

Μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor all star, πολλοί ήταν εκείνοι, που τόνισαν πως η ομάδα της θα ευνοηθεί μιας και η πρώην παίκτρια δεν ήταν η πιο μαχητική διαγωνιζόμενη.

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Έχει πάει το πούλημα αέρα πατέρα!» - Τρελαμένος ο Κωνσταντινίδης με τη δήλωση της Ελευθερίου πριν φύγει

Την Κυριακή 9/4 το λόγο πήρε στην προσωπική του συνέντευξη ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κορίτσι, που δεν ήταν απλά φίλοι, σχολιάζοντας τη δήλωσή της, πως θέλει να τον δει να φτάνει στο τέλος και να σηκώνει την κούπα!

«Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο και όταν τη ρώτησε ο Γιώργος ο Λιανός, ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό! Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπάω και το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω και αν θέλει ο κόσμος και πρώτα ο θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό, που έχω στο μυαλό μου», είπε ο Μάριος Πρίαμος.