Survivor all star: «Έχει πάει το πούλημα αέρα πατέρα!» - Τρελαμένος ο Κωνσταντινίδης με τη δήλωση της Ελευθερίου πριν φύγει

Σχετικά με τη στάση της στο Μάριο Πρίαμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έχει πάει το πούλημα αέρα πατέρα!» - Τρελαμένος ο Κωνσταντινίδης με τη δήλωση της Ελευθερίου πριν φύγει

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποτελεί παρελθόν από το Survivor all star και έτσι η ομάδα των μπλε απαλλάσσεται στο εξής από τις εντάσεις, που βλέπαμε να δημιουργούνται (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή της).

Αυτό όμως, που έκανε εντύπωση σε πολλούς είναι η δήλωση της τραγουδίστριας στο συμβούλιο του νησιού, πως θέλει για νικητή το Μάριο Πρίαμο! Σχετικά με την τοποθέτηση αυτή λοιπόν, το απόλυτο άδειασμα ήρθε από τη μεριά του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη την Κυριακή 9/4, με τον ίδιο να θεωρεί παράδοξη την επιθυμία της Ελευθερίου.

Το άδειασμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην Ελευθερία Ελευθερίου

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι

Η 13η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/4 μετά και την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από την ομάδα των Μπλε (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει)!

Η πληροφόρηση του Youweekly.gr από τον Άγιο Δομίνικο δεν έχει σταματημό και η πηγή μας σήμερα «κελαηδάει» από νωρίς. Έχουμε και το ποιος παίρνει τη νίκη σήμερα, αλλά και ποιοι δυο θα βγουν προτεινόμενοι!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα δεν ήταν καθόλου ευνοϊκή για τους Μπλε αφού έκαναν 5/5 ήττες και έμειναν αφάγωτοι και ψυχολογικά πεσμένοι πολύ! Αλλά τα πράγματα από εβδομάδα αλλάζουν!

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας οι Μπλε κατεβαίνουν με άλλη ψυχολογία στον στίβο μάχης και μετά την αποχώρηση του αδύναμου κρίκου τους (Ελευθερία Ελευθερίου) κερδίζουν τους Κόκκινους! Ναι, ναι καλά διαβάσατε και θα φάνε και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού απλοί παρατηρητές... Καιρό είχαν!

Από την άλλη ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα για τους Κόκκινους. Όσο χαλαροί ήταν μέχρι στιγμής άλλο τόσο θα υπάρξει μια τεράστια αναμπουμπούλα. Σύνηθες φαινόμενο άλλωστε να έρχονται τα πάνω κάτω όταν κάποιος πρέπει να ψηφιστεί!

Η εβδομάδα για τους Κόκκινους, λοιπόν, ξεκινάει με δυο άτομα στον τάκο λόγω ισοψηφίας!

Ο άνθρωπός μας μας το είπε ξεκάθαρα, Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης! Ήταν λογικό άλλωστε...