Δανάη Μπάρκα: Επικοινώνησαν με τον Απόστολο Ρουβά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - «Είναι πολύ όμορφο νέο»

Ξετρελαμένη η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Επικοινώνησαν με τον Απόστολο Ρουβά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - «Είναι πολύ όμορφο νέο»

Μία πολύ ευχάριστη είδηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η οποία έχει να κάνει με τον Απόστολο Ρουβά καθώς ένα βίντεο από τα γενέθλιά του έβαλε ''φωτιές'', πως ο σεφ περιμένει το πρώτο του παιδί.

Πιο αναλυτικά, βλέπουμε το Ρουβά να σκύβει και να φιλάει την κοιλιά της αγαπημένης του Φανής με πολλούς να αντιλαμβάνονται, πως η κίνηση αυτή σηματοδοτεί τα ευχάριστα, πως δηλαδή κάτι όμορφο συμβαίνει στη ζωή τους!

Το εν λόγω βίντεο (δείτε το εδώ) προβλήθηκε λοιπόν, τη Δευτέρα 24/4 και στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' με την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα να ενθουσιάζεται με την είδηση αυτή, μιας και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Απόστολο, στέλνοντας του μάλιστα και ευχές, σε περίπτωση, που ισχύουν τα ευχάριστα!

Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα στον Απόστολο Ρουβά

«Δε γνωρίζω τη Φανή και φαντάζομαι κάποια στιγμή, ότι θα τη γνωρίσω. Είναι άνθρωποι ,που τους αγαπάω, έχουμε ζήσει την πρώτη μας χρονιά. Είναι ένας άνθρωπος, που αγαπάμε, έχουμε δεθεί, έχουμε γελάσει, τα έχουμε κάνει όλα. Και νομίζω ότι θα είναι πολύ όμορφο νέο, γιατί του αξίζουν όλα, είναι ένα σπάνιο, διακριτικό και πολύ καλό παιδί. Μακάρι να του συμβούν τα καλύτερα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Πως έγινε γνωστή η σχέση του Ρουβά με τη σύντροφό του

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», είχε εξομολογηθεί πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Ρουβάς όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή After Dark.