«Έχει δίκιο εδώ» - Η τοποθέτηση του Λιάγκα στην κατακραυγή της Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλης

Μετά το σάλο, που προκάλεσαν οι δηλώσεις της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει δίκιο εδώ» - Η τοποθέτηση του Λιάγκα στην κατακραυγή της Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλης

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη και μάλιστα η καταγγελία, που έχει δεχθεί ο ηθοποιός από γυναίκα για βιασμό και σωματική κακοποίηση, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, που τον βαραίνουν.

Προφανώς και η δικαιοσύνη είναι αρμόδια να αποφανθεί για τον ηθοποιό, ωστόσο από την ημέρα, που βγήκε το ζήτημα στον τύπο πολλοί είναι εκείνοι, που έχουν βγει δημόσια να πάρουν θέση για το θέμα.

Ανάμεσα σε αυτούς, που τον υποστήριξαν είναι και η Θεοφανία Παπαθωμά, με την ηθοποιό να λογοκρίνεται για την ανάρτηση της, κάνοντας γνωστό, πως θα κινηθεί νομικά (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τη Δευτέρα 24/4 ο σάλος, που επικράτησε για την Παπαθωμά σχολάστηκα από το πάνελ του Πρωινού και το Γιώργο Λιάγκα!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη δήλωση της Παπαθωμά για την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη

«Άσχετα αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την Παπαθωμά, έχει δίκιο εδώ. Γιατί να δεχόμαστε από το φίλο του Αλέξη Γεωργούλη να βγαίνει να λέει είναι αθώος, οι γυναίκες θέλουν να το βιάσουν.... Όλοι δεν έχουμε άποψη; Γιατί αρνούμαστε από την Παπαθωμά και τον Πετράκο να έχουν άποψη;

Επειδή ας πούμε πήραν μία θέση, που τότε φαινόταν ακραία, τώρα μπορεί να μη φαίνεται από πολλούς εναντίον των εμβολιασμών, τους λέγαμε ψεκασμένους... Ωστόσο, όποιος διαφωνεί μαζί σου, στη δημοκρατία δεν τον εκτελείς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί πυροβόλησαν τόσο πολύ την Παπαθωμά και τον Πετράκο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Η πρώτη ανάρτηση της Παπθωμά για τον Γεωργούλη

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της.

Παπαθωμά

Η σχετική ανάρτηση του συζύγου της

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται "ρύπος" και η ελεύθερη μετακίνηση "ενεργειακo αποτύπωμα".Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε "φάσμα" 100 αυτο-προσδιορισμών.
Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται "αντικοινωνική συμπεριφορά" και βιάζεται από την "κοινωνική ευθύνη". Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται "νατιβισμός", η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας "ρατσισμός" και η αγάπη στο Θεό "σκοταδισμός". Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Ταρακουνηθείτε.
Ανασυνταχθείτε.
Μη συναινείτε.», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.