Κάθισε στα τελευταία τραπέζια και την απόλαυσε - Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Νίκου Συρίγου (βίντεο)

Την παρακολουθούσε διακριτικά αλλά τον εντόπισαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάθισε στα τελευταία τραπέζια και την απόλαυσε - Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Νίκου Συρίγου (βίντεο)

Ελεονώρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος είναι το νέο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Μετά το διαζύγιο της από τον Σπύρο Δημητρίου που έγινε ήσυχα και πολιτισμένα, με το πρώην ζευγάρι να διατηρεί καλέ σχέσεις, η τραγουδίστρια είναι και πάλι ερωτευμένη.

Βέβαια, να σημειωθεί πως όπως ξεκαθαρίστηκε δεν υπήρχε ζήτημα τρίτου προσώπου στο χωρισμό της, αφού ο χωρισμός τους είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Ζουγανέλη - Συρίγου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος πλέον δεν κρύβονται από τον κόσμο, παρόλα αυτά κρατούν χαμηλό προφίλ για να αποφύγουν τους σχολιασμούς από τις εκπομπές.

Το Σαββατοκύριακο μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος βρέθηκε σε μαγαζί που τραγουδούσε η καλή του, κάθισε στα τελευταία τραπέζια και την παρακολουθούσε εντελώς διακριτικά.

Δείτε επίσης: Τραγουδούσε 1ο τραπέζι πίστα με πολύ πόνο - Η έξοδος του Δημητρίου μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Ζουγανέλη με το Συρίγο (Bίντεο)

Η πρώτη on air αντίδραση τους

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» ασχολήθηκαν ξανά με την σχέση της Ελεωνόρας και του Νίκου . Πιο συγκεκριμένα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις και των δύο, μετά τα αποκαλυπτήρια για την σχέση τους.

«Παιδιά λίγο βιάζομαι, πρέπει να πάω να πάρω την κόρη μου. Καλή Ανάσταση σε όλους, ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά που κάνετε, με περιμένει η κόρη μου. Να είστε καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος και έφυγε χωρίς ούτε να διαψεύσει ούτε και να επιβεβαιώσει το γεγονός - δείτε εδώ το συγκεκριμένο βίντεο.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με το που είδε τις τηλεοπτικές κάμερες, προσπάθησε να τις αγνοήσει, δίνοντας μια πολύ σύντομη απάντηση, που δεν σχετίζονταν καθόλου με την προσωπική της ζωή.

«Είμαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά», απάντησε και έφυγε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.