Καμία σχέση με την τηλεόραση - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Πολ Ευμορφίδη μετά το Dragons' Den

Θα δοκιμαστεί σε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την τηλεόραση - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Πολ Ευμορφίδη μετά το Dragons' Den

Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και μάλιστα λίγο πριν έρθει η 21 Μαΐου βλέπουμε τον αγώνα, που κάνουν τα κόμματα και οι πολιτικοί εκπρόσωποι με σκοπό να πείσουν τον κόσμο και να εξασφαλίσουν μία ψήφο εμπιστοσύνης.

Οι επιλογές των ψηφοφόρων είναι πολλές και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως προστέθηκε και μία ακόμη με τον Πολ Ευμορφίδη να κάνει γνωστό, πως ίδρυσε νέο κόμμα, το οποίο θα λέγεται: «Ευ».

Να θυμίσουμε εδώ, πως πρόκειται για τον ιδρυτή της Coco - mat, με τον Πολ Ευμορφίδη να δοκιμάζεται πρόσφατα στην τηλεόραση, ως επενδυτής στο show επιχειρηματικότητας, Dragons' Den (δείτε εδώ αν θα συνεχίσει στο δεύτερο κύκλο του show).

Η ανακοίνωση του Πολ Ευμορφίδη για το νέο του βήμα

«Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης.

Φίλες και φίλοι, η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των νέων, κάθε ηλικίας, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα. Εκείνων που σκέφτονται με πράξεις, που δεν καταδέχονται τις κρυψώνες των «ανώριμων συνθηκών», τής «ορθολογικής συνεκτίμησης των θετικών και των αρνητικών», τής «σφαιρικής θεωρητικής επεξεργασίας των δεδομένων».

Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους.

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή στην Ευ – κίνηση είναι μετοχή με το ακριβότερο αντίκρισμα: Την Ελλάδα που ξέρει ότι μοχθεί και γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Την Κυριακή 23/4, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την έδρα μας, στην οδό Ερμού 114, πορευόμαστε προς την Πνύκα, όπου θα κάνουμε τη γενέθλια γιορτή μας. Εννοείται με ποδήλατο ή πεζή. Όσο πιο πυκνή η πορεία μας, τόσο πιο ευφορικό το γλέντι μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Πολ Ευμορφίδη.

Οι επώνυμοι που θα συμμετέχουν στις φετινές εκλογές

Οι εκλογές της 21ης Μαϊου πλησιάζουν και η "μάχη" των κομμάτων έχει ξεκινήσει για αυτό και έχουν ήδη στραφεί, όπως κάθε φορά, σε αρκετούς επώνυμους Έλληνες για να τους συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς, όπως είδαμε, βρίσκονται και αρκετοί ηθοποιοί, όπως για παράδειγμα ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάριος Αθανασίου.

Νέα Δημοκρατία

Στα ψηφοδέλτια συμπεριλήφθηκαν ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, αμφότεροι στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Με τη ΝΔ θα είναι ξανά υποψήφια η Νόνη Δούνια, η οποία είναι ήδη βουλευτής Α’ Πειραιώς.

ΣΥΡΙΖΑ

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε ο μουσικός Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, που ήταν μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια» και θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπως και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου ο οποίος κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

ΠΑΣΟΚ

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε από το «Φως στο Τούνελ» θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

ΚΚΕ

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Διονύσης Τσακνής θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, όπως και ο Βαγγέλης Σερίφης, γνωστός ως «Dj Rico», σύζυγός της Κατερίνα Στικούδη και υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ και οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου στην Ανατολική Αττική (ήδη βουλευτής του κόμματος εκεί), Λίλα Καφαντάρη στην Κορινθία και Παύλος Ορκόπουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Πλεύση Ελευθερίας

Υποψήφιος στις εκλογές 2023 και ο Σπύρος Μπιμπίλας με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του εδώ και καιρό.