«Θα είμαι υποψήφιος με το...»: Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την ενασχόληση του με την πολιτική

Όλα όσα είπε στο αέρα του Super Κατερίνα

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα είμαι υποψήφιος με το...»: Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την ενασχόληση του με την πολιτική

Το πρωί της Παρασκευής (27/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα διαδήλωσε για τα δικαιώματα των ηθοποιών (δείτε εδώ το λόγο) μίλησε στην εκπομπή του Alpha για το ζήτημα, αλλά και την ενασχόληση του με την πολιτική.

Τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα για την ενασχόληση του με την πολιτική

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για όσα γίνονται με τα πτυχία των ηθοποιών μετά από το Προεδρικό Διάταγμα. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τη νέα διαμαρτυρία των ηθοποιών στην οποία το παρών έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Της εκθέσαμε, όλα τα σωματεία, όχι μόνο εμείς. Η κυρία Σακελλαροπούλου είναι πολύ θεατρόφιλη, επί δίωρο άκουσε όλα τα σωματεία, της καταθέσαμε και εγγράφως με τους ανθρώπους που έχουμε για τα νομικά θέματα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε πως θα είναι στις ερχόμενες εκλογές υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Εγώ είμαι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ήμουν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές, απλά δεν βγήκε το κόμμα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η έκπληξη γενεθλίων του Σπύρου Μπιμπίλα στον αέρα του Super Κατερίνα

Άλλη μια έντονη εκπομπή παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 27/1 στο Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια και την ομάδα της να έχουν ετοιμάσει μια γεμάτη εκπομπή.

Λίγο μετά το δημόσιο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε να αλλάζει και πάλι η διάθεσή της, αφού είχε πραγματικά βγει εκτός εαυτού αναφορικά με πρώην συνεργάτιδα από το πάνελ της.

«Γύρνα λίγα χρόνια πίσω στις δικές μας εκπομπές.Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα, πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχουμε στηρίξει με τον Θέμη, πόσα έχουμε κάνει όλοι γι’ αυτήν και τώρα βγαίνει στο tik tok και μας βρίζει χυδαία, ειδικά εμένα με τα χειρότερα λόγια; Που την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου. Δεν βγάζεις άκρη με τους ανθρώπους», είπε όλο παράπονο η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή ωστόσο τον καλεσμένο της Καινούργιου και το γεγονός, πως είχε τα γενέθλιά του η παραγωγή αποφάσισε να βγάλει μια ιδιαίτερη τούρτα και έτσι να ευχηθεί στο Σπύρο Μπιμπίλα για τα 67 του χρόνια (δείτε εδώ την πρωτοφανή δήλωση του Μπιμπίλα για τα ερωτικά του).

«Συνεχίζω να κάνω τον Μπαγκς Μπάνι για 40 χρόνια τώρα .Έχω φάει πόλεμο στη δουλειά και τρικλοποδιές. Τα πολύ δραματικά τα ξεχνάω Έκανα προσφάτως δοκιμαστικό για να δουν αν θα συνεχίσω να τον κάνω εγώ, αν έχει αλλάξει η φωνή μου. Η φωνή μου δεν άλλαξε και συνεχίζω να τον κάνω», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.