Βάνα Μπάρμπα: «Το είχαμε ακούσει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψή της για την καταγγελία του Γεωργούλη

«Ετοιμάζεται και τρίτο περιστατικό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: «Το είχαμε ακούσει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψή της για την καταγγελία του Γεωργούλη

Τη Δευτέρα 24/4 καλεσμένη στο Super Κατερίνα ήταν η Βάνα Μπάρμπα με τη ηθοποιό να κάνει προσωπικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο για θέματα, που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα.

Πιο τρανταχτή είναι η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη με τον ηθοποιό να κατηγορείται από γυναίκα για σωματική κακοποίηση και βιασμό, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τις κατηγορίες, περιμένοντας να λάμψει η αλήθεια.

Η Βάνα Μπάρμπα από τη μεριά της θέλησε να τονίσει επί του θέματος, ως συνάδελφος του αλλά και μέσα από τη παρουσία της σε πολιτικά τραπέζια, πως ήξερε για την καταγγελία προτού αυτή ''σκάσει'' σα βόμβα στα μέσα.

Δείτε επίσης: Ράκος ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι ζητά με επιστολή του

Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη

«Ακουγόμαστε στο ευρωκοινοβούλιο, ότι οι Έλληνες είμαστε αναξιόπιστοι, είναι τρομερό! Ετοιμάζεται και τρίτο περιστατικό πάλι με αναγνωρίσιμο (πρόσωπο), ίσως... Όπως και αυτό με το Γεωργούλη το είχαμε ακούσει. Εγώ είχα ακούσει σε συζήτηση, ότι τώρα θα σκάσει και ένα κομμάτι με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και έχει κακοποιήσει γυναίκες και λέω αποκλείεται», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Γεωργούλης μετά την καταγγελία για βιασμό

Η εκπομπή μάλιστα, Super Κατερίνα, παρουσίασε τι αναμένεται να υποστηρίξει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία της 38χρονης, ενώ ειπώθηκε ότι ισχυρίζεται πως υπάρχει μία διάθεση για εκδίκηση και σκοπιμότητα από την πλευρά του φερόμενου θύματος.

  1. Είχαμε σχέση
  2. Δεν έχει συμβεί τίποτα
  3. Υπάρχει σκοπιμότητα