Με τζιν καμπάνα που την έκανε να μοιάζει με δίμετρη - Η τρυφερή κίνηση της Σκορδά στο γιο της, Δημήτρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά έχει ομολογουμένως ένα δύσκολο πρόγραμμα και κυρίως τις καθημερινές λόγω της εκπομπής, που παρουσιάζει από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με τις υποχρεώσεις να είναι λιγότερες συγκριτικά το Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια λοιπόν την Κυριακή 23/4 βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου μαζί με το γιο της Δημήτρη. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο σημείο και απαθανάτισε μαμά και γιο στη βόλτα τους (δείτε εδώ το λόγο, που συναντήθηκαν Σκορδά και Λιάγκας).

Η βόλτα της Φαίης Σκορδά με το γιο της Δημήτρη

Η Φαίη για μία ακόμη φορά ήταν πολύ λαμπερή συνδυάζοντας άψογα το τζιν καμπάνα παντελόνι της με το αντίστοιχο πουκάμισο της, ενώ όπως βλέπουμε ήταν πολύ τρυφερή με το γιο της, με την προσοχή της να είναι όλη στραμμένη πάνω του.

Σκορδά - γιος

Σκορδά - γιος

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις του Λιάγκα με τα παιδιά

To καλοκαίρι ο παρουσιαστής πήρε το σκάφος του και γύρισε τις Κυκλάδες παρέα με τα παιδιά τους, με τελευταίους προορισμό την Τήνο και τη Μύκονο. Εκεί ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε σε θαλασσινές στιγμές μαζί με τους δύο γιους του, να απολαμβάνουν το παιχνίδι στην παραλία.

Από την άλλη η μαμά των παιδιών και πρώην σύζυγός του Φαίη Σκορδά βρισκόταν στο εξοχικό της στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου έμεινε μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όπου μετά γύρισε προκειμένου να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Ωστόσο μια έκτακτη κατάσταση διατάραξε για λίγο τις διακοπές της και την έφερε για λίγο πίσω στην πρωτεύουσα.

Μέχρι και επιδέξιος πολίστας έγινε ο γνωστός παρουσιαστής προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά του. Τον είδαμε σε απίθανες πόζες μέσα στη θάλασσα με τους γιούς του, ή στη διαδρομή τους από το σκάφος προς την παραλία.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατευθύνεται με τους γιους του προς την παραλία

Ο Γιώργος Λιάγκας σε καλοκαιρινό στιγμιότυπο με τους δυο γιους του στη Μύκονο

Ο Γιώργος Λιάγκας παίζει πόλο με τους γιους του στη θάλασσαΟ Γιώργος Λιάγκας παίζει πόλο με τους γιους του στη Μύκονο