Έκτακτη επιστροφή στην Αθήνα για τη Φαίη Σκορδά - Ο λόγος που άφησε τις διακοπές της

Τι συνέβη με τη γνωστή παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έκτακτη επιστροφή στην Αθήνα για τη Φαίη Σκορδά - Ο λόγος που άφησε τις διακοπές της

Στην Αθήνα βρίσκεται έκτακτα η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας για λίγο πίσω τις καλοκαιρινές τις διακοπές, αφού προέχουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια φρόντιζε αυτές τις μέρες να χαρεί ξένοιαστες στιγμές και τον καλοκαιρινό ήλιο, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην απαιτητική σεζόν που την περιμένει αφού μετά τα 10 χρόνια στον ANT1, βρήκε τηλεοπτική στέγη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ.

Για την ξεκούραση της επέλεξε την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου φαίνεται ότι θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της. Η παρουσιάστρια διατηρεί ένα πανέμορφο εξοχικό στη Σάνη, που έχει συνδέσει με πολύ όμορφες αναμνήσεις και θα τη βοηθήσει να ξεφύγει για λίγο από τα άγχη της καθημερινότητας και της τηλεπαρουσίασης.

Για ποιο λόγο επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην Αθήνα;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην πρωτεύουσα για προσωπικούς λόγους που πρέπει να διευθετηθούν, άμεσα ενώ τις προσεχείς ημέρες θα γυρίσει στη Χαλκιδική. Η οριστική επάνοδος στην Αθήνα αναμένεται στα τέλη Αυγούστου για την προετοιμασία της εκπομπής, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ.

Το αίτημα της Σκορδά που απέρριψε ο ΣΚΑΙ

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του.

Έτσι αποφασίστηκε, να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr