Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς - Η Σελένη του My style rocks έπαιξε στην σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί (Φωτογραφία)

Την είχατε δει αυτή την σκηνή;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς - Η Σελένη του My style rocks έπαιξε στην σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί (Φωτογραφία)

Την Σελένη Φωτιάδη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks που παίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είναι μια από τις δυνατές παίκτριες και αρκετές φορές έχει κερδίσει τα 2.000 ευρώ του Gala. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση...

Η Σελένη (δείτε τον τσακωμό της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου) έχει λάβει συμμετοχή και σε άλλα δυο προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Το ένα είναι στον ALPHA και το άλλο ήταν στο MEGA.

Στην σειρά Ευτυχισμένοι μαζί η Σελένη πριν το My style rocks

Την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στην σειρά Αμφιβολίες και να έχει έναν από του κεντρικούς ρόλους. Στην σειρά ωστόσο Ευτυχισμένοι Μαζί, είχε απλά περάσει για λίγα λεπτά μπροστά από την κάμερα.

Συγκεκριμένα, έκανε μια μαθήτρια στο σχολείο που φοιτούσαν ο Μάρκος με την Εύα. Ήταν μάλιστα, στο ίδιο τμήμα μαζί τους.

Σελένη My style rocks Ευτυχισμένοι Μαζί

Η αποκάλυψη για την νευρική ανορεξία

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/3, κατά τη διάρκεια του Gala, προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της, εξηγώντας πως έχει δώσει μάχη για να καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της, αφού για πολύ καιρό πάλευε με τα κιλά της.

«Έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρες, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming ούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους».